four sigmatic beste prijs kwaliteit

Four Sigmatic is een firma die koffievervangers en superfoodextracten op de markt brengt op basis van superfoods die tot de meest onderzochte en voedzame ter wereld behoren. Zeggen dat het de beste kwaliteit aan de beste prijs is, is dus voor geen greintje overdreven…

Four Sigmatic is een firma die ontstaan is in Finland. Tijdens W.O.II begonnen de grootouders van de oprichter koffievervangers te maken met paddenstoelen omdat er geen koffie te krijgen was. Een fascinerende ontstaansgeschiedenis, absoluut maar fast forward naar de 21ste eeuw, Four Sigmatic heeft ondertussen een naam als een klok verworven in de supplementensector.

Ze hebben heel wat variëteiten ontwikkeld, en gebruiken hiervoor de allerbeste ingrediënten, die door onafhankelijke partijen getest worden op zuiverheid en samenstelling. Zitten er “magische” paddenstoelen bij? Nee, dat niet. Maar deze samenstellingen kunnen wel “wonderen” doen voor je lichaam.

De Four Sigmatic Koffievervangers op een rijtje

1) Chaga Mushroom Elixir*

Het Chaga Mushroom Elixir is gemaakt op basis van wilde Siberische Chaga paddenstoelen. Met toevoeging van rozenbottel rijk aan vitamine C zodat je de talrijke voedingsstoffen optimaal kan opnemen. Zelf Chaga koffie of thee maken? Ontdek dan hier hoe je dit het beste kunt doen: Chaga koffie en thee maken!

Lees hier meer over onze Chaga Mushroom Elixir Mix en bestel het vandaag nog in onze webshop!

chaga

2) Lion’s Mane Mushroom Elixir*

Dit elixir bevat naast Lion’s Mane (ook pruikzwam genoemd) rhodiola en rozenbottel. Het heeft een sterk noötropisch effect wat wil zeggen dat het ons geheugen, concentratie en creativiteit ondersteunt.

Ontdek in onze webshop alles wat je nog meer moet weten over deze krachtige mix

3) Mushroom Coffee Lion’s Mane & Chaga*

Deze mengeling bevat niet alleen Lion’s Mane en Chaga maar ook Rhodiola. Dit alles verrijkt met een portie heerlijke koffie. Deze evenwichtige mix maakt dat je geen last zal ervaren van de vervelende bijwerkingen van koffie. Je kan dus de hele dag door blijven teren op een kalme en gefocuste energie. Lion´s mane kopen? < Klik hier.

Neem een kijkje in onze website en ontdek meer over deze bijzondere mix

Chaga kopen? <Klik hier!

4) Matcha Latte Mix met Lion’s Mane*

Deze mengeling bevat niet alleen Matcha en Lion’s Mane maar ook Moringa. Dit alles op smaak gebracht met kokospalmsuiker. Is o.a. ondersteunend voor je hersenen en immuniteit.

Ontdek hier welke andere voordelen het drinken van onze speciaal geselecteerde Four Sigmatic blend oplevert.

5) Cordyceps Mushroom Hot Cacao Mix*

Een mix zoals geen ander! Op basis van Cordyceps, ook wel de ‘keizer van de paddenstoelen’ genoemd. Of je nu wilt trainen voor een marathon of je algehele weerstand wilt ondersteunen, dit is je nieuwe geheime wapen. En de smaak? Heerlijk!

Cordyceps kopen? <Klik hier!

Ontdek hier alles wat je moet weten over deze sublieme mix

cordyceps

6) Mushroom Coffee Cordyceps & Chaga*

Een mix met Cordyceps en Chaga, maar ook met een portie biologische koffie en Siberische ginseng. De koffie van Foursigmatic met Cordyceps en Chaga ondersteunt een sterk lichaam zonder last te krijgen van de mindere kant van koffie. Begin je ochtend dus sterk. Chaga-paddenstoelen ondersteunen bovendien je algeheel welzijn. Ginseng kopen? >Klik hier!

Verneem hier meer over de ingrediënten in de deze krachtige mengeling en wat deze mix zo bijzonder maakt!

Cordyceps kopen? < Kijk hier!

7) Reishi Elixir*

Een mix op basis van Reishi, de paddenstoel van “onsterfelijkheid” genoemd. Deze zit boordevol vitaminen, mineralen en adoptogenen. Reishi kan dan ook goed zijn voor de cholesterol spiegel en ondersteunt de weerstand.

Lees hier meer over onze 100% biologische en speciaal geselecteerde Four Sigmatic Reishi Elixer.

8) Reishi Mushroom Hot Cacao Mix*

Wederom een subliem Reishi product, boordevol vitaminen, mineralen, adoptogenen en meer. Net als bovenstaande mix gemaakt op basis van Reishi, maar nu met de toevoeging van heerlijke biologische cacao. Een heerlijk product dus voor het ondersteunen van je weerstand!

Ontdek hier welke ingrediënten deze heerlijke mix bevat en wat onze Reishi Mushroom Hot Cacao Mix voor jou kan betekenen.

reishi

9) Adaptogen Coffee Mix*

Deze unieke mix bevat drie krachtige adaptogenen, met name tulsi, ashwagandha en chaga. Hij helpt je o.a. om kalm en gefocust te blijven.

Ontdek hier de precieze samenstelling van deze mix.

10) Adaptogen Blend Mix*

Een mix zoals de bovenstaande Adaptogenen mix, maar met een iets andere samenstelling en zonder koffie.

Lees op onze webshop welke ingrediënten je precies in deze mix terugvindt.

11) Ground Mushroom Coffee mix*

Gemaakt met biologische fair trade Arabica koffie en Lion’s Mane en Chaga.(Lion´s Mane kopen)? Kijk dan snel hier voor de beste prijs)

Ontdek hier meer over dit krachtig elixir voor lichaam en geest.

12) 10 Mushroom Blend*

Dit is een mix van maar liefst 10 paddenstoelen en rozenbottel. Aan te raden als je je immuniteit wil ondersteunen.

Lees hier hoe je deze mix kan gebruiken.

13) Plant based protein with mushrooms – vanilla (vegan)*

Gemaakt van plantaardige proteïnen, verschillende paddenstoelen en adaptogenen. Ideaal voor in smoothies en shakes.

Ontdek hier welke ingrediënten deze mix precies rijk is.

****************************

*Gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op het moment van schrijven van deze blog nog in behandeling bij de ESFA.

In het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims mogen wij op onze website niet vermelden voor welke toepassing je dit supplement precies kan gebruiken. Uiteraard mogen wij u wel voorzien van persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op per email aan info@spiruella.nl of maakt gebruik van ons contactformulier! Wij helpen u graag verder!

****************************

Conclusie:

Tienduizenden enthousiaste reviews spreken boekdelen. Er zitten weliswaar geen magische paddenstoelen in, maar de Four Sigmatic koffievervangers hebben wel iets “magisch”. Niet alleen voor ons lichaam, maar ook voor onze smaakpapillen.

Bovendien krijg je met de hoge eisen die Four Sigmatic zichzelf oplegt topkwaliteit aan de beste prijs. Met andere woorden, de Four Sigmatic koffievervangers zijn dus de perfecte keuze voor wie verlekkerd is een kopje heerlijke koffie maar snakt naar een alternatief.

 

**************************************

 

Wil je nog meer weten over de voordelen van Superfoods, lees dan ook:  Superfoods: Wat zijn het en wat zijn de Voordelen? Ontdek onze  Lijst met Superfoods! of Ontdek onze Top 14 van Ayurvedische kruiden, zoals Shilajit.

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen