Algen & Zee

Toont alle 16 resultaten

Chlorella en spirulina zijn algen die bekend staan om hun positieve effecten op de gezondheid. De spirulina-alg is een zoutwateralg, terwijl chlorella juist uit zoet water komt. In oosterse landen zoals Japan zijn deze superfoods al jaren razend populair. Ook in Nederland winnen algen steeds meer aan populariteit.

In de categorie Algen & Zee vind je verschillende producten, waaronder chlorella tabletten, spirulina, fytoplankton en kelp. Zowel in tablet, capsule en poedervorm.

-34%
39,50
9,9529,95
-12%
13,9547,50
11,9532,50
7,9539,95

Algen & Zee

Dulsi Biologisch

7,5024,50
6,9519,95
Uitverkocht
12,50
Uitverkocht
14,9522,99
Uitverkocht
5,9510,50

Voordelen van zee algen

Zee algen bevatten goede voedingsstoffen, waaronder vitamine B1, B2, B6 en B12, C, D en E, magnesium, calcium, sodium, ijzer en zink. Ook is het een uitstekende bron van hoogwaardige plantaardige eiwitten. Naast dat de algen vitaminen en mineralen bevatten, bevatten deze ook een scala aan verschillende aminozuren en vetzuren. Hierdoor vormen ze een uitstekende aanvulling op een gezond eetpatroon. Chlorella en spirulina zijn verkrijgbaar als voedingssupplement en poeder. Dit zee algen poeder is eenvoudig toe te voegen aan onder andere soepen en smoothies.

Detox met chlorella spirulina

Een veelgenoemde kracht van de algen is de ontgiftende werking. Daarbij stimuleert chlorella spirulina de aanmaak van T-lymfocyten. Dit komt het immuunsysteem ten goede. Ten slotte gebruiken veel mensen algen als probiotica en kunnen deze ondersteunen bij het afvallen en zorgen voor een gezonde huid, sterke nagels en glanzend haar. Er zijn gigantisch veel toepassingen voor algen.

Makkelijk en snel algen bestellen

Chlorella kopen? Bij online natuurwinkel Spiruella.nl ben je aan het juiste adres. Alle algen en andere producten in ons assortiment zijn gecontroleerd en geanalyseerd op mogelijke vervuiling en voldoen aan de strenge eisen van de Europese voedsel- en warenautoriteit. Jouw bestelling wordt gratis geleverd wanneer het aankoopbedrag hoger is dan €49,-. Doorgaans heb je jouw bestelling binnen 1 á 2 werkdagen in huis.