Spaarprogramma Spiruella: Spaar je Korting bij elkaar!

Sinds eind Maart 2024 bieden we je ook een Spaarprogramma aan!

Hoe werkt het?

  1. Je registreert jezelf als gebruiker (user). Dat is simpel en handig en dat doe je tijdens het afrekenen (even aanvinken dat je een account wilt). Of je klikt hier! Dan heb je ook gelijk al je bestellingen bij elkaar en is ook heel makkelijk bij het bestellen. Je gegevens (zoals je verzendadres) zijn dan al bij ons bekend. Ook krijg je gelijk al 50 punten voor je registratie*! Blijf dus ingelogd of vergeet niet in te loggen als je weer bestelt, want alleen dan spaar je punten en kun je ze inwisselen.
  2. Tijdens het shoppen zie je hoeveel punten je krijgt voor je aankoop. Je krijgt 1 punt per Euro besteed (excl. evt verzendkosten).
  3. Bij het afrekenen krijg je voor je eerste order ook nog eens 50 punten kado*! In de winkelwagen zie je hoeveel punten je verzamelt met die aankoop. Ook heb je dan gelijk de mogelijkheid om eventueel eerder gespaarde punten om te zetten in kassa-korting! Voor elke punt die je inwisselt krijg je 0,03 Euro korting.
  4. Wil je je punten saldo echt een extra boost geven? Geef dan ook beoordelingen aan de producten die je gekocht hebt: Voor elke product beoordeling krijg je een extra 20 punten! (met een maximum van 10 beoordelingen per week) Je krijgt een uitnodiging toegestuurd per email om een beoordeling in te vullen, 5 dagen na je bestelling.
  5. Als je ingelogd bent zie je ook gelijk hoeveel punten je al gespaard hebt.

Makkelijk toch? Eigenlijk alleen maar voordeel! Dus waar wacht je nog op? Registreer je snel (klik hier) en verzamel je voordeel bij elkaar!  

 

*De spaarpunten van Spiruella verliezen hun geldigheid 365 dagen na uitgifte.

  • Alleen als je nog nooit eerder bij ons besteld hebt.