Contact met Spiruella.nl
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Mohamed B.

  Werkt heel goed. Ik heb het verschil gemerkt na 3 dag al. Top product , echt aanrader voor mensen die te kort aan kracht hebben. Verhoogde ook libido plus je voelt echt goed. (Kenzi Shilajit Resin review)

  Mohamed B.

  Inge Walravens

  Ga zeker in de toekomst weer bij jullie bestellen!! Top!!!

  Inge Walravens

  Ph Morris

  Mijn ervaring is goed, op gevraagde info werd snel gereageerd, de producten werden snel verzonden en waren goed verpakt.

  Ph Morris

  Rudolf Jagroep

  Voor het eerst een bestelling gedaan en ben positief zowel over de afhandeling als de pillen zelf.

  Rudolf Jagroep

  Rita de Borger

  Overzichtelijke website, zeer goede service, vlugge levering en vooral TOP producten!

  Rita de Borger

  Martha

  Fantastisch; ben zeer tevreden zowel met de producten als met de service en levering!

  Martha

  Kees

  Niet voor verbetering vatbaar. Complimenten.

  Kees

  Eilko Sietsema

  De producten snel geleverd, maar wat nog het leukste was, dat ik een persoonlijke videoboodschap heb gekregen van een lieve vriendelijke Medewerker. Dit wordt enorm gewaardeerd.

  Eilko Sietsema

  Marloes van Brugge

  Prima producten, prima prijzen en goede, vriendelijke en persoonlijke service.

  Marloes van Brugge

  Karel Verlet

  De ruime keuze en heel snelle levering zijn hun troeven. Sommige moeilijk te vinden producten hebben zij heel vaak in stock.

  Karel Verlet

  Kim

  Super leuk! Na mijn eerste bestelling kreeg ik een persoonlijke video boodschap als warm welkom 😊. Hartverwarmend en echt origineel. De levering is gedaan zoals afgesproken. En het product voldoet geheel aan wat er ervan gedacht had 🙏🏻.

  Kim

  Abdel

  Super product echt een aanrader voor mensen die last hebben van paniek en angst klachten. Dit helpt echt enorm. Ik moet er wel bij zeggen dat het in een keer werkt het heeft tijd nodig om in te werken. Bij mij was het na 6 dagen met 1 x per dag een hele verandering. Ik heb meer engerie en mijn lichaam is ook meer ontspannen en de angst gedachten namen af na dag 2. Maar dit kan bij iedereen verschillen. (over Kenzi Shilajit Resin)

  Abdel

  Shenna Geijtenbeek

  Overheerlijke cacao. Ik heb een geweldige ceremonie gehad door middel van de cacao. Ik voelde de liefde en m’n hart openstaan! De smaak was ook heerlijk.

  Shenna Geijtenbeek:

  Gizzy

  Hier heb ik al meerdere keren besteld en telkens tevreden over mijn bestelling. Altijd snel verzonden.

  Gizzy

  Kim van Leeuwen

  In 1 woord: wauw! Dit product is precies zoals het in de beschrijving staat beschreven, ikzelf heb er erg veel baat bij aangezien ik de laatste maanden tijd zo onwijs energieloos was en nergens een ‘aan’ switch van kreeg… Maar door dit product word ik voor het eerst sinds maanden uitgerust wakker, voel me opgewekt en uitgerust. Ik krijg weer zin in de dag en mijn energie is niet uit mijn lijf te slaan. Een dikke 10.. ps: ook namens mijn vriend! 😉 (over Kenzi Shilajit Resin)

  Kim van Leeuwen

  Ernst Schouten

  Goede mail om je op de hoogte te houden en snelle levering van de producten die overigens van een prima kwaliteit zijn.

  Ernst Schouten

  Joleen

  Bijzondere kennismaking met het product: Cacao pasta Criollo Raw Bio. Het heeft werkelijk een geweldige uitwerking op mijn lichaam en geest. Wat een openbaring ❤️. Daarnaast snelle levering en net verpakt.

  Joleen

  Denice

  Wat een top bedrijf. Wat je vandaag besteld heb je netjes de volgende dag in huis!

  Denice