Chlorella

Chlorella behoort ook in het rijtje superfoods. Spirulina en chlorella zijn beide algen. De blauwgroene spirulina-alg komt voor in zoutwater. De groene chlorella alg komt voor in zoet water.  In oosterse landen zijn beide algen jaren erg populair. Ook in Nederland worden ze bekender: chorella innemen wordt inmiddels veel gedaan. Chlorella is verkrijgbaar als poeder en als supplement. De poeders zijn handig toe te voegen aan bijvoorbeeld smoothies. De algen vormen geen vervanging voor groente of fruit.


Chlorella kopen doe je voordelig en eenvoudig op Spiruella.nl! We adviseren om te beginnen met een lage dosis om te kijken hoe je lichaam erop reageert. Vervolgens kun je het naar wens opbouwen.

Om chlorella als voedingssupplement te maken, wordt het eerst gedroogd tot een pasta. Vervolgens wordt de pasta verkruimeld tot een fijn poeder. Chlorella poeder wordt ook verwerkt tot capsules en chlorella tabletten.

Chlorella tabletten

Chlorella tabletten uit ons assortiment zijn een uitkomst voor u. De tabletten zijn eenvoudig te integreren in uw dagelijkse ritme. Voor het beste resultaat neemt u Chlorella tabletten drie keer daags op een lege maag in. Bijvoorbeeld een half uurtje vóór het ontbijt, de lunch of de avond maaltijd. Zo is het eenvoudig te onthouden.

Chlorella poeder

Houd je van experimenten met superfoods in smoothies, sappen of andere lekkernijen? Bekijk dan ons aanbod Chlorella poeder online. Chlorella poeder is erg eenvoudig te verwerken in een groene smoothie in de ochtend, bijvoorbeeld met:

- Drie stokken bleekselderij
- Één rijpe banaan
- Vier rijpe kiwi’s
- Twee glazen water

Op deze manier begin je gemakkelijk en snel je dag met Chlorella poeder van Spiruella.nl!

Bekijk hier chlorella poeder