Superfoods

Als we het over superfoods hebben, hebben we het over voedselbronnen met een concentratie aan mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.Superfoods hebben invloed op je gezondheid, maar deze invloed is alleen goed als ook de rest van je voedingspatroon op orde is. Superfoods zijn aanvullingen op je gezondheid, naast een gezond levenspatroon.Voorbeelden van superfoodsVoorbeelden van superfoods zijn chlorella tabletten, kelp poeder, spirulina poeder, bijenpollen, cacao pasta, reishi, chaga, maitake, tarwegras, alfalfa bladpoeder, acerola en maqui.Wij bieden superfoods in verschillende categorieën. De 6 categorieën die wij aanbieden zijn algen & zee, bijenproducten, cacaoproducten, paddenstoelen, groene superfooding en superfood poeder. Superfoods komen voor in tabletten, capsules en poedervormen


Superfoods winkel online

Via Spiruella is het heel eenvoudig superfoods te kopen. Alle superfoods worden in een nette verpakking verstuurd. Na het bestellen van superfood in onze webshop verzenden wij het netjes en snel naar het adres van je keuze. Heeft u een vraag, kijk dan eens op onze pagina veel gestelde vragen. Heeft u een vraag die er niet bijstaat, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Superfood retourneren

Wij leveren superfoods met garantie die van het artikel verwacht mag worden. Mocht de superfoods niet aan de verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden. Wilt u meer lezen over de voorwaarden? Kijk dan eens op onze pagina retourneren en garantie.

Superfoods die verkocht worden bij Spiruella

Acai bessen kopen

Acai bessen zijn redelijk kleine, paarskleurige vruchten van de Acai palm. De smaak doet denken aan een combinatie van chocola en wilde bessen. Het poeder van de acai bessen is zeer goed voor de gezondheid. De bessen bevatten slechts weinig suiker en zijn rijk aan onder andere vezels, vitamine A en calcium.

Camu camu capsules kopen

Camu camu is een vrucht uit het Amazonegebied. Dit fruit bevat de hoogste hoeveelheid vitamine C van alle vruchten op aarde. Camu Camu poeder is rijk aan een breed scala aan vitamines en mineralen. Denkt u hierbij onder meer aan thiamine, serine, calcium en serine. Camu camu is een antioxidant en helpt gezonde cellen in het lichaam beschermen tegen vrije radicalen.

Acerola poeder kopen

Acerola is een tropische vrucht die afkomstig is uit het Amazone regenwoud in Zuid-Amerika. Het poeder van dit fruit bevat veel vitamine C. Ook is de vrucht rijk aan een groot aantal andere vitamines. Daarnaast bevat Acerola veel antioxidanten. Acerola heeft van zichzelf een vrij zoutzure smaak.