Gratis verzending vanaf 49,-     Biologische certificering     Snelle levering 

Bijenproducten 2 product(en)

De bij is een van de belangrijkste dier voor het voorbestaan van de planten op aarde. De belangrijkste taak van de bij is het bestuiven. Door het bestuiven kunnen planten, bomen en bloemen voortbestaan en opnieuw opkomen. Hierdoor zijn ze een belangrijk onderdeel van de voedselketen.

Daarnaast levert de bij voor de mens ook zeer waardevolle en bijzondere producten. Enkele bijproducten zijn: honing, bijenpollen en bijenwas.

Waarom bijenpollen kopen?

Bijenpollen worden door niemand anders gemaakt dan door onze gele vriend de Bij. Stuifmeel kan een goede invloed hebben op je gezondheid. Normaal gesproken krijgt een mensen wel voldoende stuifmeel binnen. Er zijn ook situaties waarin dat niet zo is, neem bijvoorbeeld vegetariërs.

In bijenpollen bevinden zicht een grote hoeveelheid B12. Hierdoor zijn bijenpollen gezond voor jong en oud. Beijen verzamelen stuifmeel pollen in hun poten. Deze bijenpollen zijn van levensbelang voor de bij.

Bijenpollen kopen

Bijenpollen kopen bij Sipruella.nl kan gemakkelijk online. Bekijk online ons assortiment aan bijenproducten.

Lees wel altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het gebruik van bijenpollen. Vooral zwangere vrouwen en mensen met een verhoogde bloedruk moeten voorzichtig zijn met de inname van bijproducten