libido verhogende superfoods voor de man

Er zijn heel wat conventies rond gender die de laatste jaren op de helling zijn komen te staan. Wat echter niet lijkt te veranderen is de prestatiedruk waar veel mannen blijven mee worstelen. Meer dan waar ook komt dat tot uiting tussen de lakens, wat leidt tot vaak desastreuze gevolgen voor de seksbeleving van de man. Gelukkig zijn er heel wat manieren om hier iets aan te doen. In dit blogartikel focussen we op misschien wel de gemakkelijkste ervan en bespreken we een aantal libido ondersteunende superfoods voor de man.

Waarom de behoefte aan libido ondersteunende superfoods voor de man?

Heel veel hangt natuurlijk ook af van de levensstijl. Mannen die beter slapen, minder stress hebben en minder alcohol drinken hebben over het algemeen ook betere seks. Daarnaast kan je ook bewust je lichaam trainen om meer controle te krijgen over je bekkenbodemspieren. Deze spelen een erg belangrijke rol bij seks. De bekkenbodemspier trainen helpt tegen erectiestoornissen en garandeert een langere en stevigere erectie. Bovendien kan je zo ook de ejaculatie beter beheersen en dus langer uitstellen, wat leidt tot meer bevredigende seks.

De redenen waarom er seksuele problemen optreden, kunnen erg divers zijn. Bij sommigen gaat het om een gebrek aan verlangen naar seks. Bij andere mannen kan een verstoring optreden van het gevoel van opwinding. Je hebt dan wel zin maar je lichaam wil niet meewerken. Een nog andere reden kan zijn dat er een onvermogen is om tot een bevredigend orgasme te komen.

prestatiedruk mannen

Waaraan het ook ligt, het mooie is dat de hieronder genoemde libido ondersteunende superfoods voor de man op meerdere niveaus actief zijn. Daardoor kunnen ze op al deze oorzaken een positieve invloed uitoefenen.

7 krachtige libido ondersteunende superfoods voor de man

1. Maca – het sterke afrodisiacum uit de Andes*

Dit wortelgewas uit Zuid-Amerika kan zowel voor mannen als vrouwen het libido en uithoudingsvermogen ondersteunen. Meer zelfs, het heeft zo’n ijzersterke reputatie als afrodisiacum dat je het gebruik ervan goed dient te doseren. Pas dus op, want op een volgende Harrie de Hengst uit ‘Ex on the beach’ zit niet bepaald elke vrouw te wachten…;-)!

Meer weten over de voordelen en werking van Maca? Lees dan ook: Maca Poeder: Top 8 Voordelen en Werking

Maca kopen? <Klik hier!

2. Goijibessen – een zegen voor mannelijke seksuele gezondheid*

Ook de gojibessen werken lustverhogend bij zowel mannen als vrouwen. De hoge concentratie aan ijzer en vitamine C zitten hier voor een groot stuk tussen. Zo is vitamine C onmisbaar voor de synthese van hormonen die invloed hebben op je voortplantingssysteem en je vermogen om opgewonden te raken.

goji bessen

Verder zijn gojibessen een goede bron van l-arginine. Dat is een aminozuur dat in je lichaam als voorloper van stikstofmonoxide voorkomt. Stikstofmonoxide werkt sterk bloedvat verwijdend en kan daarom de opwinding bij zowel mannen als vrouwen sterk verhogen. Vooral voor mannen die kampen met erectieproblemen, kunnen gojibessen om die reden een grote hulp betekenen.

3. Rauwe cacao – afrodisiacum én liefdeselixir*

chocolade maken

Over de vele geneugten van chocolade zijn al vele boeken volgeschreven. Wat rauwe cacao voor het mannelijke libido kan betekenen, is minder genoegzaam bekend. Hoewel het ook voor het vrouwelijk libido voordelig kan werken, is het in het bijzonder voor mannelijk libido een krachtig superfood. De vele flavanoïden zorgen voor een toename van stikstofmonoxide in het bloed. En zoals we ondertussen weten, leidt dat tot meer seksuele opwinding bij de man.

Cacao en chocolade werken verder opwekkend maar op een heel andere manier dan bijvoorbeeld cafeïne. Dat laatste stimuleert vooral ons zenuwstelsel terwijl het opwekkend effect van cacao zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar het hart. Cacao heeft dan ook de reputatie om het hart te openen, vandaar de traditionele associatie van chocolade met romantiek.

De reputatie van cacao als afrodisiacum ligt aan een interessante en potente combinatie van twee voedingsstoffen. Meer bepaald gaat het over theobromine en fenylethylamine die beide overvloedig aanwezig zijn in cacao. Het eerste stimuleert het cardiovasculair systeem terwijl het laatste onze stemming kan verbeteren. Meer heb je blijkbaar niet nodig om een kopje cacaomelk om te toveren tot een heus liefdeselixir.

Benieuwd hoe je dit heerlijke libido verhogende middeltje het beste kunt serveren? Lees dan: Hoe maak je zelf gezonde Chocolade? 3 Makkelijke Stappen!

4. Panax Ginseng – de Heilige Graal voor het mannelijk libido*

Aziatische ginseng of panax ginseng is op meerdere vlakken werkzaam en ondersteunt zo de mannelijke seksuele organen en potentie. Dit effect komt tot uiting in hogere waarden voor de beweeglijkheid van sperma en het aantal zaadcellen. Panax ginseng kan ons lichaam ook helpen om beter met stress om te gaan en daardoor zou onze relatie met seks in positieve zin veranderen en vooral de zin erin minder aan schommelingen onderhevig zijn.

Ginseng kopen? >Klik hier!

 

Ayurvedische kruiden - Ginseng

 

Meer weten over de voordelen en werking van Panax Ginseng? Lees dan ook: Panax Ginseng – Werking en Top 8 Voordelen voor Jou!

5. Mucuna Pruriens*

Mucuna Pruriens is één van de planten die de meest spectaculaire effecten op ons seksueel welbevinden kan teweegbrengen. Bij mannen leidt het gebruik ervan onder andere tot een hogere spermakwaliteit en hogere testosteronwaarden. Het niveau van de geslachtshormonen blijft er tevens beter door op peil.

Mucuna Pruriens - Fluweelboon

Het gebruik van een supplement op basis van Mucuna Pruriens zou dan ook aangewezen zijn voor mannen die kampen met seksuele disfuncties zoals voortijdige ejaculatie en een laag libido. Bovendien helpen de stoffen in Mucuna Pruriens ook om stress beter onder controle houden, wat ook in grote mate bijdraagt tot het in stand houden van een gezond seksueel verlangen.

Als je meer wil weten over deze krachtige plant, lees dan ook Mucuna Pruriens – de top 7 voordelen en werking.

Mucuna Pruriens kopen? <Klik hier!

 

Libido Booster – man / vrouw (Kenzi) 90 capsules

6. Tribulus Terrestris*

Tribulus Terrestris boekt al eeuwenlang succes bij mannen en vrouwen in de slaapkamer. Tribulus zal je niet opgewondener maken als je dat al bent. Maar wel kan tribulus je helpen als je weinig zin hebt in seks. Deze superfood kan helpen de geest tot rust te brengen wat helpt om je makkelijker in de stemming te komen en dus beter te presteren!

Meer weten over Tribulus? Lees dan ook: Tribulus Terrestris: 6 Voordelen voor Man en Vrouw

7. Shilajit*

Shilajit is een enorm populair supplement om het libido op natuurlijke wijze te ondersteunen. Het betekent in het Sanskriet de ‘Veroveraar van bergen en de vernietiger van zwakheid’. Dit verklaart meteen ook de grote waardering voor de plant wegens het effect op ons seksuele uithoudingvermogen. Men noemt de plant ook wel eens de ‘Indische Viagra’, een bijnaam die niets aan de verbeelding overlaat.

shilajit

Shilajit staat bekend als libido- en energiebooster, waardoor het wereldwijd verkocht wordt bij seksuele problemen. Naast dat shilajit je zou kunnen helpen om beter te presteren en een ultiem orgasme te bereiken, kan deze substantie ook je algehele seksuele welzijn ondersteunen. Ook goed als combinatie met Horny goat weed.

Als je meer wil weten over dit krachtig supplement, lees dan ook 6 Voordelen van Shilajit. Shilajit kopen? <Klik dan hier!

****************************

*Gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op het moment van schrijven van deze blog nog in behandeling bij de ESFA.

In het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims mogen wij op onze website niet vermelden voor welke toepassing je dit supplement precies kan gebruiken. Uiteraard mogen wij u wel voorzien van persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op per email aan info@spiruella.nl of maakt gebruik van ons contactformulier! Wij helpen u graag verder!

****************************

Conclusie: Libido ondersteunende Superfoods Voor De Man

Seksuele gezondheid én dus ook een goed libido is voor veel stellen een cruciaal aspect in hun relatie. Een goed libido is echter ook zeer belangrijk voor de gezondheid. Het is echter vaak moeilijk om in de stemming te komen als we gestrest zijn, ons uitgeput voelen of geen energie hebben.

Superfoods zijn, helaas maar waar, geen wondermiddelen. Ze kunnen echter wel positief bijdragen om eerder een gewenst resultaat te behalen! Voor het beste libido verhogende resultaat is het dan ook belangrijk om de bovengenoemde superfoods te combineren met een gezond dieet, voldoende slaap en lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl, inclusief het zo belangrijke stressmanagement (stress tempert het libido sneller dan vrijwel alles). En vergeet uiteraard ook niet om je ten alle tijde te houden aan de aanbevolen superfoods dosering. Te hoge doseringen kunnen werken voor een averechts resultaat.

Overzicht met superfoods om te kopen om je libido te verhogen? < Klik dan hier!

Geen zin om zelf te combineren, dan is dat al met succes voor je gedaan met Kenzi Libido Booster:

Libido Booster – man / vrouw (Kenzi) 90 capsules

 

 

****************************************************

Wil je meer weten over libido verhogend superfoods voor de man én vrouw, lees dan ook Onze Top 10 Libidoverhogende Superfoods – Of ontdek hoe je stress en hormonale problemen kan aanpakken en lees 7 Superfoods voor meer hormoonbalans.

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HERONTDEK PASSIE EN PLEZIER in je relatie

Kenzi Libido boost:

TIJDELIJK 31% KORTING

(+ GRATIS E-BOOK over testosteron t.w.v. 7,99)

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen