Ons stressvolle leven kan soms een aanslag zijn op ons libido. Al duizenden jaren is de mensheid dan ook al op zoek naar libido verhogende superfoods, in de vorm van kruiden en drankjes (love potions), die het vuur van de seksuele liefde opnieuw kunnen aanwakkeren – de zogenaamde afrodisiaca. Afrodisiaca zijn vernoemd naar de oude Griekse godin van de liefde, Aphrodite, en er wordt gezegd dat deze het libido niet alleen kunnen verhogen, maar ook de opwinding kunnen stimuleren, de gevoeligheid verbeteren, het uithoudingsvermogen vergroten en de bedprestaties van zowel mannen als vrouwen verbeteren. Door gebruik te maken van de kracht van deze bijzondere geschenken van Moeder Natuur, kunnen we worden als de liefdesgoden en -godinnen die we eigenlijk allemaal willen zijn!

Maar welke libido verhogende superfoods zijn er eigenlijk allemaal? In deze blog ontdek je het allemaal dankzij onze Top 10 van handpicked libido verhogende superfoods van over de hele wereld. Het mooie is dat het bovendien allemaal kruiden zijn die je zeer gemakkelijk op kunt nemen in je dagelijks leven. De enige vraag die na het lezen van de blog nog rest is: “Welke libido verhogende Superfoods passen het best bij jou, én je partner natuurlijk?”

 

Libido Booster – man / vrouw (Kenzi) 90 capsules

De Top 10 van Libido verhogende Superfoods*

1. Tribulus*

Libido verhogende Superfoods

Tribulus Terrestris boekt al eeuwenlang succes bij mannen en vrouwen in de slaapkamer. Tribulus zal je niet opgewondener maken als je dat al bent. Maar wel kan tribulus je helpen als je weinig zin hebt in seks. Deze superfood kan helpen de geest tot rust te brengen wat helpt om je makkelijker in de stemming te komen en dus beter te presteren!

Meer weten over Tribulus? Lees dan ook: Tribulus Terrestris: 6 Voordelen voor Man en Vrouw

2. Maca*

Of je nu je verlangen wilt stimuleren, je gevoeligheid wilt verbeteren, de diepte van je orgasme wilt vergroten of je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, maca is jouw nieuwe beste vriend!

Maca is een meester-adaptogeen dat het lichaam helpt om zich aan te passen aan de stress van het moderne leven. Als afrodisiacum zou haar kracht liggen in het weer in balans brengen van hormonen en je libido. Het mengt zich met andere afrodisiaca om de seksuele gezondheid te voeden en te ondersteunen.

Meer over de werking van Maca Poeder lees je hier!

Maca kopen? <Dan klik je natuurlijk hier!

3. Triphala*

Was er een moment in je leven dat je teleurgesteld was omdat je lichaam het verlangen van je geest niet kon bijhouden? Je wilt zo graag, maar je lichaam gaat liever rusten dan intiem te worden met uw echtgenoot?

Als je dit probleem ervaart, dan zou je zeker de voordelen waarderen die triphala biedt! Triphala staat bekend als een van de beste libidoversterkende natuurlijke remedies voor mannen én vrouwen.

Meer over Triphala Churna Poeder werking lees je hier!

Triphala kopen? <Klik hier!

4. Fenegriek*

Fenegriekzaden zijn rijk aan een chemische verbinding die bekend staat als saponinen. Eén van de saponinen in fenegriek is diosgenine. Deze stof zou de productie van geslachtshormonen beïnvloeden en zo kunnen zorgen voor een hoger seksueel verlangen, intensere opwinding en betere prestaties.

Meer weten over Fenegriek? Ontdek dan hier de 6 Voordelen van Fenegriek!

 

Libido Booster – man / vrouw (Kenzi) 90 capsules

5. Muira puama*

Muira Puama, ook bekend als ‘potentiehout’, wordt al heel lang gebruikt door de bewoners van het Amazonegebied om leeftijd gerelateerde aandoeningen te behandelen bij mannen. In Brazilië wordt het op de markt gebracht als stimulerend, energetisch tonicum en afrodisiacum. Deze superfood staat hier bekent dat het een gezonde erectie ondersteunt en het libido verbetert.

Meer over Muira Puama werking lees je hier!

6. Horny Goat*

Libido verhogende superfoods (2)
Horney Goat: Ook geweldig voor vrouwen!

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat Horny Goat uitsluitend voor mannen bestemd is. Laat je niets wijsmaken! Soms hebben problemen in de slaapkamer niet zozeer te maken met een specifieke aandoening, maar eerder met een algemeen gebrek aan seksuele vitaliteit en welbevinden. Horny Goat kan je hierbij helpen door de hormonen in balans te brengen die uit balans zijn geraakt. Horny Goat bevat namelijk icariine, een flavonoïde verbinding die werkt als een natuurlijk oestrogeen. Zo kan Horny Goat onder andere een verminderd libido en vaginale droogheid verhelpen.

Meer weten over Horney Goat? Lees dan hier over  Horny Goat Weed (Icariine)!

Ayurvedisch Indiase Geneeswijze

Tribulus Terrestris Poeder Biologisch

8,9523,95

7. Shilajit*

Shilajit staat bekend als libido- en energiebooster, waardoor het wereldwijd verkocht wordt bij seksuele problemen. Naast dat shilajit je zou kunnen helpen om beter te presteren en een ultiem orgasme te bereiken, kan deze substantie ook je algehele seksuele welzijn verbeteren.

Meer weten over de voordelen van Shilajit? Lees dan ook: 6 Voordelen van Shilajit – Ontdek De Kracht van Shilajit Shilajit kopen? Klik hier!

8. Moringa Oleifera*

Moringazaden bevatten vitamine C, A, en D. Vitamine C helpt om je weerstand te verbeteren, wat leidt tot een groter seksueel uithoudingsvermogen. Ook kan vitamine C ondersteuning bieden aan de bloedtoevoer naar de penis, wat helpt bij het verbeteren van de hardheid en de grootte van een erectie.

Vitamine A is een belangrijke voedingsstof bij de productie van sperma en viriliteit. Ook kan deze vitamine het aantal zaadcellen verhogen.

Vitamine D is belangrijk voor de opbouw van energie en mannelijke T. Een gezonde inname van vitamine D leidt tot sterke en langdurige erecties bij mannen en een hoge moringa seksdrive. Vitamine D bevat saponine, een chemische stof die de geslachtshormonen kan versterken en de T-spiegel bij mannen verhoogt.

Moringa heeft bovendien ook een gunstige invloed op het stresshormoon, dat erectiestoornissen en seksuele disfunctie bij mannen veroorzaakt.

Meer weten over deze superfood? Ontdek het hier: Moringa Oleifera: Ontdek de 6 Gezondheids-voordelen! Wat is het en wat is de werking?

9. Gember (Ginger)*

Als je van je eten houdt zoals je van je minnaars houdt – zoet en kruidig, dan is dit jouw geluksdag!

Ken je dat gevoel dat je het steeds warmer krijgt als je chilipepers eet? Gember kan hetzelfde effect hebben, alleen is het wat subtieler. De prik van verse gember in je mond kan er ook voor zorgen dat je lippen voller worden met kusbare zachtheid en begeerlijkheid. Hoewel het subtiel kan zijn, is dit sexy effect van gember iets om in gedachten te houden bij het plannen van een nacht van verleiding!

10. Mucuna Pruriens*

libido verhogende superfoods (10)

Deze plant is rijk aan l-dopa, een aminozuur dat een voorloper is van de neurotransmitter dopamine, noradrenaline (norepinefrine), en epinefrine (adrenaline), die samen bekend staan als catecholamines.

De neurotransmitter dopamine werkt in op je zenuwstelsel en andere neurotransmitters. Dit kan een vitale rol spelen bij je motivatie, aandacht, geheugen, stemming, ontspanning en seksueel verlangen.

****************************

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op het moment van schrijven van deze blog nog in behandeling bij de ESFA.

In het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims mogen wij op onze website niet vermelden voor welke toepassing je dit supplement precies kan gebruiken. Uiteraard mogen wij u wel voorzien van persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op per email aan info@spiruella.nl of maakt gebruik van ons contactformulier! Wij helpen u graag verder!

****************************

Lees hier meer over Mucuna Pruriens werking! Mucuna Pruriens kopen? <Klik hier!

***********************************

Seksuele gezondheid is natuurlijk slechts één aspect van de gezondheid. Het is moeilijk om in de stemming te komen voor de liefde als we ons uitgeput voelen en geen energie hebben. Voor het beste resultaat moet je deze kruiden aanvullen met een gezond dieet, voldoende slaap en lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl, inclusief het zo belangrijke stressmanagement (stress tempert het libido sneller dan vrijwel alles). Een combinatie van goede gewoontes, zullen je weer laten stralen, in en buiten de slaapkamer! Zoals in het begin van de blog gezegd, de keuze is aan jou! Welke van de libido verhogende superfoods past het beste bij jou en jullie?

 

Klik hier> voor een overzicht van Superfoods voor het verhogen van je libido.

 

Geen zin om zelf te combineren? Gelukkig hebben ze dat, met succes, al gedaan voor je bij Kenzi in de Libido Booster:

Libido Booster – man / vrouw (Kenzi) 90 capsules

 

Meer weten over Superfoods en wat deze kunnen betekenen voor jouw gezond? Lees dan nu ook: Superfoods: Wat zijn het en wat zijn de Voordelen? Ontdek onze TOP 15 Lijst met Superfoods! en erectie problemen natuurlijk bevorderen.

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

5 reacties op “Top 10 Libido verhogende Superfoods voor Man en Vrouw (Natuurlijk)

 1. Reinier Brantsen zegt:

  Over het algemeen goede informatie, die kan helpen om veel mensen gezond en sexy te blijven. Twee belangrijke opmerkingen over de tekst:

  Triphala is geen ‘plant’ maar een poeder (= ‘churna’) dat bestaat uit drie verschillende, gedroogde vruchten (‘tri’ = 3 en ‘phal’ = is vrucht(en) in Sanskriet) , die amalaki, haritaki en bibitaki worden genoemd. En shilajit is al helemaal geen plant, maar een zwarte substantie die in zekere gebieden van de Himalyas van bepaalde stenen en rotsen wordt afgeschraapt.

  Ik denk dat het een goed idee zou zijn om dit in je tekst aan te passen. Ik
  ben journalist/redacteur van beroep, maar heb daarnaast lang in India gewoond en daar ook drie jaar ayurveda gestudeerd).

 2. Rob zegt:

  Hallo,
  Allemaal moeilijke namen maar wat is nu het beste middel om je libido te verhogen en hoeveel moet ik dan per dag tot mij nemen.
  Mijn erectie laat het de laatste tijd een beetje afweten.
  Ik ben 65 jaar en mijn hoofd wil graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HERONTDEK PASSIE EN PLEZIER in je relatie

Kenzi Libido boost:

TIJDELIJK 31% KORTING

(+ GRATIS E-BOOK over testosteron t.w.v. 7,99)

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen