Ons stressvolle leven kan soms een aanslag zijn op ons libido. Al duizenden jaren is de mensheid dan ook al op zoek naar libido verhogende superfoods, in de vorm van kruiden en drankjes (love potions), die het vuur van de seksuele liefde opnieuw kunnen aanwakkeren – de zogenaamde afrodisiaca. Afrodisiaca zijn vernoemd naar de oude Griekse godin van de liefde, Aphrodite, en er wordt gezegd dat deze het libido niet alleen kunnen verhogen, maar ook de opwinding kunnen stimuleren, de gevoeligheid verbeteren, het uithoudingsvermogen vergroten en de bedprestaties van zowel mannen als vrouwen verbeteren. Door gebruik te maken van de kracht van deze bijzondere geschenken van Moeder Natuur, kunnen we worden als de liefdesgoden en -godinnen die we eigenlijk allemaal willen zijn!

Maar welke libido verhogende superfoods zijn er eigenlijk allemaal? In deze blog ontdek je het allemaal dankzij onze Top 10 van handpicked libido verhogende superfoods van over de hele wereld. Superfoods die worden geprezen om hun libido verhogende werking en de gave voor het oplossen van seksuele gezondheidsklachten. Het mooie is dat het bovendien allemaal kruiden zijn die je zeer gemakkelijk op kunt nemen in je dagelijks leven. De enige vraag die na het lezen van de blog nog rest is: “Welke libido verhogende Superfoods passen het best bij jou, én je partner natuurlijk?”

De Top 10 van Libido verhogende Superfoods

1. Tribulus

Libido verhogende Superfoods
Geen zin in seks? Tribulus biedt uitkomst!

Tribulus Terrestris boekt al eeuwenlang succes bij mannen en vrouwen in de slaapkamer. Mensen die tribulus gebruiken in hun dagelijkse routine ondervinden een groter seksueel verlangen, raken meer opgewonden en ervaren een intenser orgasme. Dit kruid stimuleert ook de hypofyse en verhoogt de productie van testosteron, wat zowel mannen als vrouwen ten goede komt.

Tribulus zal je niet opgewondener maken als je dat al bent. Maar wel kan tribulus je helpen als je weinig zin hebt in seks. Deze superfood brengt je geest tot rust en brengt je in de stemming om op je best te presteren!

Meer weten over Tribulus? Lees dan ook: Tribulus Terrestris: 6 Voordelen voor Man en Vrouw

Ayurvedisch Indiase Geneeswijze

Tribulus Terrestris Poeder Biologisch

7,9519,95

2. Maca

Of je nu je verlangen wilt stimuleren, je gevoeligheid wilt verbeteren, de diepte van je orgasme wilt vergroten of je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, maca is jouw nieuwe beste vriend!

Maca is een meester-adaptogeen dat het zenuwstelsel beschermt en je lichaam helpt om zich aan te passen aan de stress van het moderne leven. Als afrodisiacum ligt haar kracht in het weer in balans brengen van hormonen en het verhogen van je libido. Het mengt zich met andere afrodisiaca om de seksuele gezondheid te voeden en te ondersteunen.

Daarnaast reguleert en normaliseert maca de menstruatiecyclus, en stimuleert het de vruchtbaarheid bij mannen en vrouwen. Meer over de werking van Maca Poeder lees je hier!

Maca kopen? <Dan klik je natuurlijk hier!

6,9521,50

3. Triphala

Was er een moment in je leven dat je teleurgesteld was omdat je lichaam het verlangen van je geest niet kon bijhouden? Je wilt zo graag, maar je lichaam gaat liever rusten dan intiem te worden met uw echtgenoot?

Als je dit probleem ervaart, dan zou je zeker de voordelen waarderen die triphala biedt! Triphala staat bekend als een van de beste libidoversterkende natuurlijke remedies voor mannen én vrouwen. Bovendien kan deze plant mannen helpen die erectieproblemen ondervinden.

Meer over Triphala Churna Poeder werking lees je hier!

Triphala kopen? <Klik hier!

Uitverkocht

Ayurvedisch Indiase Geneeswijze

Triphala Churna poeder biologisch

7,9518,95

4. Fenegriek

Fenegriekzaden zijn rijk aan een chemische verbinding die bekend staat als saponinen. Eén van de saponinen in fenegriek is diosgenine. Deze stof beïnvloedt de productie van geslachtshormonen. Fenegriek zorgt voor een hoger seksueel verlangen, intensere opwinding en betere prestaties.

Fenegriek windt je niet alleen op, maar helpt je ook om je fysiek en mentaal voor te bereiden op je sexy time. Deze superfood helpt je ook te genieten van een goede nachtrust, wat erg belangrijk is voor je algehele seksuele gezondheid. Wanneer je slaaptekort hebt, daalt je energie, je testosterongehalte daalt en je libido daalt. Als je slecht slaapt, lijdt je seksleven eronder.

Het geeft je niet alleen een goede nachtrust, het geeft je ook meer energie. Geef het maar toe, soms voel je je gewoon te moe om intiem te zijn met je partner. Deze plant geeft je die extra energie!

Meer weten over Fenegriek? Ontdek dan hier de 6 Voordelen van Fenegriek!

7,9512,95

5. Muira puama

Muira Puama, ook bekend als ‘potentiehout’, wordt al heel lang gebruikt door de bewoners van het Amazonegebied om leeftijd gerelateerde aandoeningen te behandelen bij mannen. In Brazilië wordt het op de markt gebracht als stimulerend, energetisch tonicum en afrodisiacum. Deze superfood ondersteunt gezonde erecties en herstelt het libido bij mannen die te maken hebben met vermoeidheid of ouderdomsklachten.

Muira Puama bevat sterolen, de bouwstenen van geslachtshormonen zoals testosteron. Een studie heeft aangetoond dat dit kruid het corpus cavernosa ontspant – het gebied dat bloed vasthoudt tijdens een erectie. Door deze ontspanning kan er meer bloed naar de penis stromen, waardoor een sterkere en stevigere erectie ontstaat.

Ook vrouwen met een lage seksdrive zijn geholpen met een dagelijkse portie muira puama.  Muira puama stimuleert het seksuele verlangen en de seksuele bevrediging. Sommige vrouwen ervaren ook meer seksuele fantasieën en een intenser orgasme.

Meer over Muira Puama werking lees je hier!

Bessen & Vruchtenpoeder

Muira Puama poeder (Premium)

11,9524,95

6. Horny Goat

Libido verhogende superfoods (2)
Horney Goat: Ook geweldig voor vrouwen!

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat Horny Goat uitsluitend voor mannen bestemd is. Laat je niets wijsmaken! Horny Goat verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de bloedtoevoer naar het genitale gebied, wat het kruid ook geweldig maakt om het vrouwelijk libido te stimuleren.

Soms hebben problemen in de slaapkamer niet zozeer te maken met een specifieke aandoening, maar eerder met een algemeen gebrek aan seksuele vitaliteit en welbevinden. Horny Goat kan je hierbij helpen door de hormonen in balans te brengen die uit balans zijn geraakt, door bijvoorbeeld de menopauze of het stoppen met de anticonceptiepil. Horny Goat bevat namelijk icariine, een flavonoïde verbinding die werkt als een natuurlijk oestrogeen die symptomen van de menopauze verlicht. Zo kan Horny Goat onder andere een verminderd libido en vaginale droogheid verhelpen.

Meer weten over Horney Goat? Lees dan hier de 5 Voordelen van deze libido booster!

Ayurvedisch Indiase Geneeswijze

Tribulus Terrestris Poeder Biologisch

7,9519,95
Uitverkocht
14,5044,50

Bessen & Vruchtenpoeder

Mucuna Pruriens poeder biologisch

10,9529,95

7. Shilajit

Shilajit staat bekend als libido- en energiebooster, waardoor het wereldwijd verkocht wordt bij seksuele gezondheidsproblemen. Deze libido booster kan voor mannen ook gebruikt worden in geval van voortijdige ejaculatie of erectieproblemen.

Naast het feit dat shilajit je helpt om beter te presteren en een ultiem orgasme te bereiken, kan deze substantie ook je algehele seksuele welzijn verbeteren. Deze superfood kan onvruchtbaarheid genezen, het aantal zaadcellen verhogen en de beweeglijkheid van het sperma verbeteren.

Meer weten over de voordelen van Shilajit? Lees dan ook: 6 Voordelen van Shilajit – Ontdek De Kracht van Shilajit Shilajit kopen? Klik hier!

-9%
14,50

Ayurvedisch Indiase Geneeswijze

Shilajit Poeder Premium

14,9547,95

8. Moringa Oleifera

Moringazaden bevatten vitamine C, A, en D, die eindeloze seksuele voordelen leveren!

Vitamine C helpt om je immuunsysteem sterker te maken, wat leidt tot een groter seksueel uithoudingsvermogen en sterkere erecties. Sommige mensen vragen zich af of moringa de bloedstroom verhoogt, dat doet het! Vitamine C verhoogt bloedtoevoer naar de penis en helpt bij het verbeteren van de hardheid en de grootte van een erectie.

Vitamine A is een belangrijke voedingsstof bij de productie van sperma en viriliteit. Ook kan deze vitamine het aantal zaadcellen verhogen.

Vitamine D is belangrijk voor de opbouw van energie en testosteron. Een gezonde inname van vitamine D leidt tot sterke en langdurige erecties bij mannen en een hoge moringa seksdrive. Vitamine D bevat saponine, een chemische stof die de geslachtshormonen kan versterken en de testosteronspiegel bij mannen verhoogt.

Moringa heeft bovendien ook een gunstige invloed op het stresshormoon, dat erectiestoornissen en seksuele disfunctie bij mannen veroorzaakt.

Meer weten over deze superfood? Ontdek het hier: Moringa Oleifera: Ontdek de 6 Gezondheids-voordelen! Wat is het en wat is de werking?

5,9518,95

9. Gember (Ginger)

Als je van je eten houdt zoals je van je minnaars houdt – zoet en kruidig, dan is dit jouw geluksdag!

Ken je dat gevoel dat je het steeds warmer krijgt als je chilipepers eet? Gember kan hetzelfde effect hebben, alleen is het wat subtieler. De prik van verse gember in je mond kan er ook voor zorgen dat je lippen voller worden met kusbare zachtheid en begeerlijkheid. Hoewel het subtiel kan zijn, is dit sexy effect van gember iets om in gedachten te houden bij het plannen van een nacht van verleiding!

Ook voor koppels die zwanger willen worden, zijn de voordelen van gember veelbelovend. Gember zou de vruchtbaarheid van vrouwen verbeteren en de beweeglijkheid van sperma bij mannen stimuleren.

10. Mucuna Pruriens  

libido verhogende superfoods (10)

Mucuna pruriens is een populair kruid die je seksleven aanzienlijk kan verbeteren. Het verhoogt de geslachtsdrift, helpt je langer vol te houden en verbetert de kwaliteit van een erectie.

Deze plant is rijk aan l-dopa, een aminozuur dat een voorloper is van de neurotransmitter dopamine, noradrenaline (norepinefrine), en epinefrine (adrenaline), die samen bekend staan als catecholamines.

De neurotransmitter dopamine werkt in op je zenuwstelsel en andere neurotransmitters. Dit speelt een vitale rol bij je motivatie, aandacht, geheugen, stemming, ontspanning en seksueel verlangen. Dit resulteert in een verbeterd libido, wanneer je mucuna pruriens inneemt.

Voor mannen die moeite hebben om hun orgasme te bereiken door een lage gevoeligheid of misschien omdat ze net een orgasme hebben gehad, kan deze plant je dopamineniveau weer op peil brengen, zodat je zelfs kunt genieten van meerdere orgasmes!

Lees hier meer over Mucuna Pruriens werking! Mucuna Pruriens kopen? <Klik hier!

Bessen & Vruchtenpoeder

Mucuna Pruriens poeder biologisch

10,9529,95

***********************************

Seksuele gezondheid is natuurlijk slechts één aspect van de gezondheid. Het is moeilijk om in de stemming te komen voor de liefde als we ons uitgeput voelen en geen energie hebben. Voor het beste resultaat moet je deze kruiden aanvullen met een gezond dieet, voldoende slaap en lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl, inclusief het zo belangrijke stressmanagement (stress tempert het libido sneller dan vrijwel alles). Een combinatie van goede gewoontes, zullen je weer laten stralen, in en buiten de slaapkamer! Zoals in het begin van de blog gezegd, de keuze is aan jou! Welke van de libido verhogende superfoods past het beste bij jou en jullie?

 

Meer weten over Superfoods en wat deze kunnen betekenen voor jouw gezond? Lees dan nu ook: Superfoods: Wat zijn het en wat zijn de Voordelen? Ontdek onze TOP 15 Lijst met Superfoods!

2 reacties op “Top 10 Libido verhogende Superfoods voor Man en Vrouw (Natuurlijk)

  1. Reinier Brantsen zegt:

    Over het algemeen goede informatie, die kan helpen om veel mensen gezond en sexy te blijven. Twee belangrijke opmerkingen over de tekst:

    Triphala is geen ‘plant’ maar een poeder (= ‘churna’) dat bestaat uit drie verschillende, gedroogde vruchten (‘tri’ = 3 en ‘phal’ = is vrucht(en) in Sanskriet) , die amalaki, haritaki en bibitaki worden genoemd. En shilajit is al helemaal geen plant, maar een zwarte substantie die in zekere gebieden van de Himalyas van bepaalde stenen en rotsen wordt afgeschraapt.

    Ik denk dat het een goed idee zou zijn om dit in je tekst aan te passen. Ik
    ben journalist/redacteur van beroep, maar heb daarnaast lang in India gewoond en daar ook drie jaar ayurveda gestudeerd).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.