Vroegtijdige zaadlozing, ook wel voortijdige ejaculatie genoemd, kan een uitdaging zijn voor mannen en hun seksuele gezondheid en welzijn. Heel vervelend! Hoewel er geen specifieke supplementen zijn die direct vroegtijdige zaadlozing kunnen genezen, zijn er enkele supplementen die kunnen helpen bij het verbeteren van seksuele functie en het vertragen van het orgasme. Uiteraard geven we alleen natuurlijke hulpmiddelen weer om je te helpen de pret wat langer te laten duren. Ik raad je aan om ze zelf uit te proberen, maar van andere klanten heb ik goeie dingen gehoord over L-Arginine. Hier zijn enkele supplementen die mogelijk gunstig zijn:

1. L-arginine: L-arginine is een aminozuur dat betrokken is bij de productie van stikstofmonoxide, wat op zijn beurt de bloedstroom naar de penis kan verbeteren en de erectiele functie kan ondersteunen. Een betere erectiele functie kan mannen helpen om de ejaculatie beter te controleren. Lees hier meer over L-arginine.

2. Maca: Maca is een kruid dat al lang wordt gebruikt als een afrodisiacum en het kan helpen bij het verbeteren van de seksuele functie en het libido. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en stress, wat factoren kunnen zijn die bijdragen aan vroegtijdige ejaculatie. Lees hier meer over Maca.

3. Ashwagandha: Ashwagandha is een adaptogeen kruid dat bekend staat om zijn vermogen om stress te verminderen en de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen. Door stress te verminderen, kan ashwagandha mannen helpen om beter te ontspannen tijdens seksuele activiteit en vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Lees hier meer over Ashwagandha.

4. Ginseng: Ginseng is een kruid dat traditioneel wordt gebruikt om de seksuele functie te verbeteren en het libido te verhogen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de erectiele functie en het verminderen van angst en stress. Lees hier meer over Ginseng.

5. Zink: Zink is een mineraal dat essentieel is voor de productie van testosteron en een gezonde spermaproductie. Een tekort aan zink kan leiden tot seksuele disfunctie, dus het aanvullen van zink kan mannen helpen hun seksuele gezondheid te verbeteren. Lees hier meer over Zink.

Het is belangrijk op te merken dat vroegtijdige zaadlozing meestal een complex probleem is dat kan worden beïnvloed door fysieke, psychologische (zoals ´selftalk´) en relationele factoren. Het zijn geen ´en vanaf eerste inname ben je van je probleem af´- hulpmiddelen. Consistentie in gebruik is van belang.

Het is altijd een goed idee om met een zorgverlener te praten voordat je supplementen gebruikt voor seksuele gezondheid, vooral als je andere gezondheidsproblemen hebt of medicijnen gebruikt. Een gezondheidsdeskundige kan je helpen de juiste behandeling en aanpak voor jouw specifieke situatie te vinden.

Wil je meer weten over de ingredienten van testosteron-boosters? <Klik dan hier en ook Shilajit en Testosteron.

Klik hier voor meer natuurlijke libido verhogende superfoods en Shilajit en libido.

****************************

*Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op het moment van schrijven van deze blog nog in behandeling bij de ESFA.

In het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims mogen wij op onze website niet vermelden voor welke toepassing je dit supplement precies kan gebruiken. Uiteraard mogen wij u wel voorzien van persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op per email aan info@spiruella.nl of maakt gebruik van ons contactformulier! Wij helpen u graag verder!

****************************

 

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen