Maqui bessen poeder.

De Maqui bes is het nieuw ontdekte “Superfruit” met de hoogste antioxidant waarde van alle vruchten tot nu toe. Zelfs hoger dan de Acai bes.

De Maqui bes is een glanzend diep-paarse bes, die in het wild groeit op ongerepte bodems langs het Andesgebergte van Zuid-Chili tot aan Antarctica (een van de schoonste gebieden op aarde).

De Mapuche-indianen van de regio hebben de Maqui bes lang vereerd  om haar verbazingwekkende kracht en als voedsel voor uithoudingsvermogen en kracht.

Disclaimer: Spiruella doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie, de inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. Geen van de informatie dient te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts met kennis van natuurlijke supplementen voor aanvang van gebruik van supplementen/natuurvoeding.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.
-9%
16,9529,50
8,9529,95
maqui bes

Maqui bessen poeder. De Maqui bes is het nieuw ontdekte “Superfruit” met een van de hoogste waarden aan werkbare stoffen van alle vruchten tot nu toe. Zelfs hoger dan de Acai bes. De Maqui bes is een glanzend diep-paarse bes, die in het wild groeit op ongerepte bodems langs het Andesgebergte van Zuid-Chili tot aan Antarctica (een van de schoonste gebieden op aarde). De Mapuche-indianen van de regio hebben de Maqui bes lang vereerd om haar verbazingwekkende kracht

 

****************************

*Gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op het moment van schrijven van deze blog nog in behandeling bij de ESFA.

In het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims mogen wij op onze website niet vermelden voor welke toepassing je dit supplement precies kan gebruiken. Uiteraard mogen wij u wel voorzien van persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op per email aan info@spiruella.nl of maakt gebruik van ons contactformulier! Wij helpen u graag verder!

****************************

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *