Kenzi supplementen

De supplementen van Kenzi behoren tot het beste wat de markt te bieden heeft. Het gaat om een gevarieerd aanbod van een select aantal producten die zorgvuldig zijn samengesteld om je gezondheid optimaal te ondersteunen. Bovendien zijn de supplementen van Kenzi vaak verrijkt met toevoegingen die zorgen voor een optimale opneembaarheid van de bioactieve stoffen. Je krijgt dus de beste kwaliteit en bovendien nog eens de allerbeste prijs.

De Kenzi supplementen in vogelvlucht

1. Kenzi Vitamine B12 zuigtabletten*

Vitamine B12 is een vitamine waar we slechts kleine hoeveelheden van nodig hebben maar die we jammer genoeg in beperkte mate binnenkrijgen. Vooral vegetariërs en veganisten hebben er belang bij om extra vitamine B12 te nemen. De vitamine zit namelijk vooral in dierlijke producten als vlees, vis en zuivel.

Klik hier als je meer wil weten over deze wateroplosbare vitamine, tegen de beste prijs.

2. Kenzi Vitamine D3 capsules*

Vitamine D is een andere vitamine die minder bekend maar o zo belangrijk is. Het stimuleert de opname van een aantal essentiële mineralen en draagt zo bij tot het behoud van gezonde botten en tanden.

Het is een vitamine die we ook aanmaken als we onze huid blootstellen aan de zon. Zeker in de wintermaanden is een extra dosis vitamine D dan ook erg raadzaam. Meer dan 1 op 2 Nederlanders vertoont tijdens deze periode een vitamine D tekort.

Ontdek hier de andere redenen waarom je gebaat bent bij een goed vitamine D3 supplement en koop ze vandaag nog in onze shop tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding!.

3. Kenzi Magnesium capsules*

Magnesium is een mineraal dat onze gezondheid op verschillende manier ondersteunt. Helaas neemt niet iedereen het altijd voldoende op uit voeding.

Daarom heeft Kenzi Health een unieke formule ontwikkeld waarin twee soorten magnesium verwerkt zijn en waaraan nog eens drie andere ingrediënten zijn toegevoegd. Zo ben je zeker dat je lichaam het aanwezige magnesium optimaal absorbeert.

Ontdek hier voor welke andere lichaamsfuncties je ook nog magnesium nodig hebt.

4. Kenzi Super Greens*

Dit is een kwalitatief hoogstaand super greens supplement dat op meerdere vlakken onze gezondheid een boost kan geven. Zo ondersteunt het een optimale spijsvertering en activeert het onze natuurlijke energie.

energie

Het is rijk aan onder meer tarwegras, chlorella en spirulina. Verder bevat het ook enzymen, vezels, probiotica, allerlei mineralen en een extract met maar liefst 27 verschillende soorten groeten en fruit.

Lees hier meer over onze Kenzi super greens.

5. Kenzi Probiotica*

Dit supplement is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten. Verder is het verrijkt met vitamine C en L-glutamine. Het bevat maar liefst tien bacteriestammen en de maagzuurresistente capsules zorgen ervoor dat de probiotica integraal in de dunne darm terechtkomen.

Ontdek hier meer over het probiotica supplement van Kenzi.

6. Kenzi Krill olie Superba-2*

Krill is een schaaldiertje dat in de zeeën rond de Zuidpool terug te vinden is. Het voedt zich vooral met algen en is op zijn beurt een belangrijke voedselbron voor allerlei grotere zeedieren die daar leven.

krill

De olie van krill is een erg waardevol supplement door de hoge concentratie aan omega 3-vetzuren en astaxanthine. Doordat ons voedingspatroon zo ingrijpend veranderd is, vertonen we vaak een tekort aan die omega 3-vetten.

Lees hier waarom dit één van de meest hoogwaardige Omega 3-supplementen op de markt is.

7. Kenzi Kurkuma extract met zwarte peper*

Kurkuma is een vaak gebruikt ingrediënt in de Oosterse keuken. Daarnaast heeft het ook in de Ayurveda een rijke traditie. Zo ondersteunt het onze immuniteit, het hart en het bloedvatenstelsel. Maar het draagt onder meer ook bij aan een gezonde spijsvertering.

kurkuma wortel

Ontdek hier welke andere voordelen dit diepgele kruid nog te bieden heeft.

************************************

Heb je ook interesse in een aantal andere Ayurvedische producten, maak dan zeker kennis met de Authentieke Ayurvedische producten van Planet Ayurveda. Of verdiep je in al het moois dat de 100 % biologische producten van Organic India je te bieden hebben.

****************************

*Gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op het moment van schrijven van deze blog nog in behandeling bij de ESFA.

In het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims mogen wij op onze website niet vermelden voor welke toepassing je dit supplement precies kan gebruiken. Uiteraard mogen wij u wel voorzien van persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op per email aan info@spiruella.nl of maakt gebruik van ons contactformulier! Wij helpen u graag verder!

****************************

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen