Horny Goat Weed poeder biologisch

9,-
Niet op voorraad
Belangrijke kenmerken:
 • Chinees afrodisiac
 • Probeer ook He Shou Wu of tribulus terrestris
 • 100 gram
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Product informatie

Productnaam: Horny Goat Weed (Epimedium Sagittatum of Yin Yang Huo)
Inhoud: 100 gram
Soort: Poeder
Soort: Kruid/plant
Herkomst: China
Verpakking: BPA-vrije druk- en sluitverpakking
Dosering: 5 gram per dag
Toepassing: Thee
Certificering: Biologisch
Fabrikant: Spiruella.nl

Voedingswaarde Horny Goat Weed

Energie 993/241 KJ/kcal
Vetten: 3.1 g/100 g
Waarvan verzadigd   1.6 g/100 g
Koolhydraten 18 g/100 g
Waarvan suikers 3.8 g/100 g
Voedingsvezels 54.9 g/100 g
Eiwitten 7.9 g/100 g
Zout 0.02 g/100 g

Product omschrijving

Horny Goat Weed, een chinees kruid uit het hooggebergte als hulp voor een laag libido, erectiestoornissen, vermoeidheid, pijn  

Toepassing en aanbevolen dosering

De dagelijkse dosering is lastig vast te stellen. De aangenomen inname is 3-5gram per dag. Het meest effectieve is om thee van te zetten om werkzame stof icariin te activeren. 

Allergenen informatie

Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor Horny Goat Weed poeder. Verpakt in een ruimte waar ook noten worden verwerkt. Vrij van: Geur, kleur en smaakstoffen, zuivel, maïs, gist, soja, toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.

Toepassing Horny Goat Weed

Horny Goat Weed kan, zoals de naam al weggeeft, gebruikt worden om de sexuele activiteit te verhogen. Horny Goat Weed verhoogt namelijk het gehalte testosteron in het lichaam. Horny Goat Weed is in dit opzicht ook een natuurlijk alternatief voor Viagra, aangezien het de erectiele disfunctie en vroegtijdige ejaculatie tegen gaat en ook het libido, oftewel de zin in seks, verhoogt. Het is dus echter niet een middeltje voor alleen mannen, maar het kan ook door vrouwen gebruikt worden om het libido te verhogen. Echter is Horny Goat Weed niet alleen in de seksuele wereld van toepassing. Het kan ook gebruikt worden om de sportprestaties te verbeteren. Icariin, gelijkend aan Horny Goat Weed, verhoogt de Stikstofoxide (NO) productie in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten ontspannen en verder kunnen uitrekken, waardoor er meer bloed door het lichaam kan stromen. Ten slotte gaat Horny Goat Weed een heleboel kwaaltjes aan het licht. Het licht bijvoorbeeld pijn in de gewrichten, verlaagt een hoge bloeddruk, bestrijdt infecties en nog veel andere aandoeningen. 

Wat is het geheim achter Horny Goat Weed?

Onderzoek heeft aangetoond dat icariine de belangrijkste seksueel stimulerende stof is in Horny Goat Weed. Een onderzoek uit 2008 toonde aan dat icarrine het vermogen heeft een enzym te blokkeren dat de bloedtoevoer naar de penis beperkt. Icariine zorgt ervoor dat meer bloed de aderen en cylinders van de penis vult, om sterkere, hardere en langdurigere erecties te  creëeren

Waarschuwing

Raadpleeg een deskundige alvorens het product te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Droog, koel en buiten gebruik van kinderen bewaren.Spiruella.nl heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen