Waarom je met collageen moet beginnen!

Ik hoop dat je je geweldig voelt en bruist van de positieve energie tijdens deze gezellige dagen! Zoals altijd, is het mijn passie om je, ook tijdens deze dagen, te voorzien van nieuwste ontwikkelingen die jouw welzijn kunnen verbeteren!

Vandaag heb ik iets speciaals om met je te delen; ik wil je graag laten kennismaken met de nieuwste producten in ons assortiment – de gloednieuwe collageenproducten van Kenzi! Daarnaast hebben we nog een nieuw merk, namelijk: Planet Paleo. Ook hier vind je fijne collageenproducten.

Waarom collageen?
Collageen, het meest voorkomende eiwit in ons lichaam, speelt een belangrijke rol in het behoud van een stralende huidsterke bottengezonde gewrichten en bindweefsel. Maar wist je dat onze natuurlijke collageenproductie afneemt na ons 25e levensjaar? Daarom is het essentieel om het aan te vullen!

Voordelen van collageen:

  • Bron van glycine: Glycine is een meester in het reguleren van neurotransmitters, die als boodschappers dienen tussen je lichaam en hersenen, vooral voor je stemming en slaap. Maar het speelt ook een rol in het ondersteunen van de bloedsuikerspiegel en het versterken van je immuunsysteem.
  • Bevordert gezonde gewrichten: Studies tonen aan dat collageen effectief is in het verminderen van gewrichtspijn en het verbeteren van flexibiliteit.
  • Versterkt botten: Collageenvezels dragen bij aan de sterkte en duurzaamheid van onze botten.
  • Ondersteunt huid, haar en nagels: Helpt de tekenen van veroudering te verminderen en verbetert de algehele gezondheid en uitstraling.
Hoeveel collageen heb je nodig?
De voordelen van collageen beginnen al bij een doses vanaf 2,5 gram per dag. Voor optimale resultaten zou ik echter een hogere dagelijkse inname aanbevelen. Onze Kenzi-producten zijn zorgvuldig samengesteld om je de perfecte hoeveelheid te bieden voor jouw behoeften!Speciale aanbieding: Korting op al onze collageenproducten!
We hebben een fantastische actie voor je: ontvang nu 10% korting op al onze collageenproducten. Gebruik simpelweg de code “COLLAGEEN23” bij het afrekenen in je winkelmandje. Maar wees er snel bij, want deze korting is geldig t/m zondag 31-12-23!
COLLAGEEN23
Ontdek vandaag nog onze nieuwe Kenzi producten en ervaar zelf de transformerende kracht van collageen. Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling!
Stralende groeten,
Manon van Spiruella.nl
BESTEL COLLAGEEN MET KORTING
Lees hier meer over waarom collageen belangrijk voor je is.

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen