Wat Kost Shilajit?

Shilajit, een natuurlijke harsachtige substantie die wordt gewaardeerd vanwege zijn potentiële gezondheidsvoordelen, heeft de aandacht getrokken van mensen over de hele wereld. Maar een veelgestelde vraag onder potentiële gebruikers is: “Wat kost Shilajit?” In deze blogpost zullen we de kosten van Shilajit verkennen, variabelen die de prijs kunnen beïnvloeden en waar je op moet letten bij het kopen van dit natuurlijke supplement.

Lees hier meer over de ´Wat is Shilajit en wat zijn de voordelen?´

Wat Bepaalt de Kosten van Shilajit?

De kosten van Shilajit kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren:

1. *Kwaliteit*: De zuiverheid en kwaliteit van Shilajit kunnen aanzienlijk variëren. Hoogwaardige Shilajit die zorgvuldig is gewonnen en verwerkt, kan duurder zijn dan minder zuivere varianten.

2. *Bron*: Shilajit uit verschillende regio’s kan verschillende prijzen hebben. Sommige mensen geven de voorkeur aan Shilajit uit de Himalaya vanwege de lange geschiedenis van gebruik in de Ayurvedische geneeskunde.

3. *Vorm*: Shilajit is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals poeder, capsules of hars. De prijs kan variëren afhankelijk van de vorm die je kiest.

4. *Hoeveelheid*: De hoeveelheid Shilajit die je koopt, heeft natuurlijk invloed op de totale kosten. Grotere hoeveelheden kunnen vaak voordeliger zijn op de lange termijn.

5. *Merk*: Verschillende merken kunnen verschillende prijzen hanteren voor hun Shilajit-producten, afhankelijk van de reputatie en marketingstrategie van het merk.

Gemiddelde Kosten van Shilajit

De prijs van Shilajit kan variëren van enkele tientallen tot honderden dollars per 100 gram, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Over het algemeen kunnen Shilajit-capsules duurder zijn dan Shilajit-poeder, en harsvormen kunnen ook hogere prijzen hebben.

Het is belangrijk op te merken dat, hoewel hoogwaardige Shilajit soms duurder kan zijn, de kosten per dosis vaak redelijk zijn, aangezien Shilajit meestal in kleine hoeveelheden wordt ingenomen vanwege zijn potentie.

Als je 2 Spiruella capsules per dag neemt (zie hieronder), kost Shilajit je dus slechts 53 cent per dag.

Kies je voor de Pure Shiljat Resin (Mumijo) van bijvoorbeeld Kenzi, dan doe je daar al snel maanden mee. De prijs komt dan uit op (50 dagen voor 25 gram): 85 cent per dag. Neem je een groter potje (40 of 65 gram) of koop je meerdere potjes, dan gaat de prijs snel naar beneden.

Als je ernaar kijkt wat een moeite ervoor gedaan moet worden om Shilajit te oogsten, dan valt de prijs best mee.

Lees hier meer over de voordelen van shilajit voor vrouwen. en Shilajit met Ashwagandha.

Waar op Letten bij het Kopen van Shilajit?

Bij het kopen van Shilajit is het essentieel om op de volgende punten te letten:

1. *Kwaliteit*: Zorg ervoor dat je Shilajit koopt van een betrouwbare bron die hoge kwaliteit en zuiverheid garandeert. Al onze Shilajit bij Spiruella is gezuiverd en gestest in laboratoria.

2. *Herkomst*: Als je specifieke voorkeur hebt voor de herkomst van Shilajit, bijvoorbeeld uit de Himalaya, controleer dan de bron van het product. Al onze Shilajit weten we exact de herkomst van.

3. *Inhoud en zuiverheid*: Controleer het etiket om te zien wat er in het Shilajit-product zit en of het is getest op zuiverheid.

4. *Dosering*: Volg de aanbevolen dosering op het etiket of raadpleeg een gezondheidsspecialist voor advies.

De kosten van Shilajit kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar het is belangrijk om te investeren in een hoogwaardig product om de mogelijke gezondheidsvoordelen te maximaliseren. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van Shilajit, is het raadzaam om onderzoek te doen, merken te vergelijken en betrouwbare bronnen te vinden om de beste waarde voor je geld te krijgen. Vergeet niet om altijd de aanbevolen dosering te volgen en te overleggen met een gezondheidsspecialist als je vragen hebt over het gebruik van Shilajit.

Check de prijzen hieronder:

Shilajit kopen? Klik hier!

 

***************************

*Eventuele gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op het moment van schrijven van deze blog nog in behandeling bij de ESFA.

In het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims mogen wij op onze website niet vermelden voor welke toepassing je dit supplement precies kan gebruiken. Uiteraard mogen wij u wel voorzien van persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op per email aan info@spiruella.nl of maakt gebruik van ons contactformulier! Wij helpen u graag verder!

****************************

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *