We hebben allemaal wel eens iets gehad waar we onzeker over waren. Voor mij was dat altijd mijn dunne haar. Ik was constant geconfronteerd met haren in mijn borstel, het doucheputje en op de grond……en natuurlijk in de spiegel. Het was een probleem dat me al een hele tijd achtervolgde, en uiteraard droeg mijn passie voor downhill mountainbiken (waarbij ik vaak een helm en nekbrace draag  )  niet bij aan het verbeteren van de conditie van mijn haar. Ik probeerde van alles: shampoos, zalfjes en andere haarverzorgingsproducten, maar niets leek echt te helpen. Totdat ik het haarsupplement Keratine Hair Booster van Beneganic ontdekte.

Het Keerpunt

Ik herinner me nog het moment waarop ik voor het eerst Keratine Hair Booster probeerde. Ik had er al veel positieve dingen over gehoord van een vriend en besloot het een kans te geven. Ik was gereserveerd, omdat ik al zoveel teleurstellingen had meegemaakt met andere producten. Maar na een paar maanden gebruik was ik echt verbaasd over de resultaten. Haaruitval was aanzienlijk verminderd en bij de kapper zeiden ze dat ik allemaal nieuwe haargroei had. Ik was dolgelukkig. Mijn haar is nu voller dan ooit en doordat het minder snel afbreekt is het ook langer dan ooit.

Natuurlijk wilde ik mijn ervaring delen met anderen die ook worstelden met dun haar en onzekerheid. Ik raadde Keratine Hair Booster aan bij twee vriendinnen en twee familieleden, die altijd dun haar hadden gehad. Ik was benieuwd naar hun reacties en tot mijn verbazing gaven ze allemaal een perfecte score. Zelfs hun kappers waren verbaasd en zeiden: “Wat? Je hebt nieuwe haargroei!” Ze waren net zo enthousiast als ik en zijn nu allemaal hooked aan dit geweldige supplement.

Ik begrijp dat je misschien sceptisch bent, vooral omdat ik het product zelf verkoop in de Spiruella webshop. Maar ik kan je verzekeren dat de resultaten bij mij en de mensen die ik ken echt overweldigend zijn. Ik zou het je graag willen aanraden, omdat ik weet hoe belangrijk haar kan zijn voor je zelfvertrouwen en hoeveel onzekerheid dun haar kan veroorzaken. Waarom zou je Keratine Hair Booster niet gewoon twee maanden uitproberen? Wat heb je te verliezen? Dit is wat ik mijn beste vrienden en vriendinnen aanraad……..dus jou ook.

Het is nog niet zo bekend in Nederland en wat lastig om aan te komen. Maar in Duitsland en Zwitserland wordt het al volop gebruikt om te ondersteunen van het positieve resultaat van haartransplantatie. Het wordt daar ook verkocht bij Hair Salons en in Spa´s en wellness centers.

Voor iedereen die net als ik jarenlang heeft geworsteld met dun haar, is Keratine Hair Booster van Beneganic een ware gamechanger. Het is een haarsupplement dat 100% natuurlijk en wetenschappelijk onderbouwd is. Het heeft mijn haar aanzienlijk voller en sterker gemaakt en de haaruitval verminderd. Ik ben zo blij met de resultaten dat ik het aan iedereen aanraad die zijn haar belangrijk vindt en wil investeren in zelfvertrouwen. Dus waar wacht je nog op? Probeer Keratine Hair Booster en ontdek zelf het verschil dat het kan maken voor jouw haar. Je zult er geen spijt van krijgen.

Dit zijn de capsules voor dagelijks gebruik:

Keratin Hair Booster (Beneganic) 60 capsules

 

Beneganic heeft ook een intensievere haar-behandeling, voor nog sneller resultaat. Je zou de Intensive Hair Care 20 dagen kunnen doen en daarna vervolgen met de Keratine Hair Booster:

BENEGANIC INTENSIVE HAIR CARE

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen