Gratis verzending vanaf 49,-     Biologische certificering     Snelle levering     Gratis retour

Kelp tabletten 1 product(en)

Jodium kan toegevoegd worden aan bepaalde dagelijkse voedingsproducten. Een voorbeeld daarvan is keukenzout. Verder komt jodium voor in andere voedingsmiddelen. Mensen die weinig tot geen brood, vis of vlees eten, zoals vegetariërs, kunnen jodium ook op een andere manier innemen. Een mogelijke manier is het innemen van Kelp tabletten. Overleg altijd met een arts of diëtist indien u geen gevarieerde voeding heeft.

Kelp tabletten ervaringen

Ben je benieuwd naar kelp tabletten ervaringen? Onze ervaringen met kelp tabletten zijn zeer positief! Kelp tabletten worden gemaakt van kelp, dat ook wel blaaswier wordt genoemd. Het kelp verzamelt en concentreert de belangrijke voedingstoffen uit het zeewater en neemt deze op.


Kelp tabletten kopen

Bij Spiruella kunt u kelp tabletten kopen van de zuiverste kwaliteit voor een scherpe prijs! De kelp tabletten uit ons assortiment zijn extra fijn vermalen waardoor het lichaam de vitaminen en mineralen gemakkelijk en optimaal op kan nemen. Een ander voordeel van kelp tabletten kopen, is dat je deze op elk moment van de dag heel gemakkelijk en snel in kunt nemen met een glas water, zonder dat je het eerst moet vermengen. Ook voor andere supplementen en superfoods zit je goed bij Spiruella. Voor vragen of extra informatie kan je contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice!