Proteine Poeders

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Proteine poeder
De beste biologische proteine poeder wordt gewonnen uit planten. Proteine poeder, wordt ook vaak eiwit poeder genoemd en stijgt qua populariteit de laatste tijd ontzettend hard. De snelle groei van personen, die de poeders gebruiken, zorgt voor een rappe ontwikkeling op dit gebied. Hierdoor is er voor iedereen een poeder die aansluit op zijn of haar wensen.
-30%
38,9563,95

Proteine poeder wordt met name gebruikt als voedingssupplement, omdat het percentage eiwitten ontzettend hoog ligt. De supplementen komen voornamelijk in poedervorm, zodat ze gemengd kunnen worden met vloeibare stoffen. Zo een mengsel wordt veelal een proteine shake genoemd en zorgt voor het leveren van energie en eiwitten. Daarnaast bevat de shake weinig tot geen vetten en koolhydraten. Er is een breed assortiment poeders beschikbaar, waaronder:

 

Erwten proteine

- Deze vorm van proteine is een natuurlijke en plantaardige. De eiwitpoeder is uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor dierlijke eiwitten en veganisten. De erwten proteine bevat geen gluten, lactose en cholesterol. De poeder is ongezoet, maar wel vol van smaak..

Hennep proteine

- Net als bij de erwten variant is de hennep proteine poeder een volledig plantaardige poeder. Dit volledig natuurlijke en veganistische product is ideaal als vervanger van dierlijke eiwitten. Gebruik per shake ongeveer 30 gram hennep proteine en overschrijdt deze aanbevolen dosering niet.

Rijst proteine

 - Deze vorm van proteine wordt geëxtraheerd van bruine rijst zonder dat hier gebruik wordt gemaakt van Hexaan. De proteine gebaseerd op bruine rijst is een product dat voornamelijk wordt gebruikt door sporters.