´Ik ga Masters Wereldkampioen Downhill 2018 worden!´
Het was eruit voor ik er erg in had. Ik had er wel goed over nagedacht, maar om het hardop te horen, was toch nog vreemd voor me.
Logisch toch? Downhillen deed ik al even, dat was het probleem niet. Maar ik had het altijd meer gezien als een leuke hobby.

Voor jullie die niet weten wat ´downhill mountainbiken´ is…. de naam zegt het al. Het is meestal op ski pistes in de bergen, tijdens de zomer. Er ligt dan geen sneeuw, maar je kunt dan makkelijk met je fiets in de lift naar boven.
En dan: Zo snel mogelijk, over een parcours met natuurlijke en gemaakte obstakels, naar beneden. Een echte adrenaline rush!

En er waren redenen genoeg om te twijfelen aan de haalbaarheid van mijn doel:
ik was immers maar laat (rond 40 jaar oud) begonnen met de sport. Ik had nog maar 3 jaar ervaring. Ik had nog NOOIT aan een downhill wedstrijd meegedaan………..en ik had nog maar 6 maanden om voor te bereiden. HELP!

Ik had duidelijk een goed plan nodig. Veel trainen, heel veel trainen. Veel uren op de fiets en veel afdalingen doen. Maar op zo´n hoog en intensief nivo trainen heft zijn tol. Je moet goed opletten dat je niet over-traint, zeker op wat latere leeftijd. Want dat is niet alleen niet goed voor je lichaam, maar je wordt er ook mentaal minder scherp van. Een foutje tijdens downhill training kan, zoals je je kunt voorstellen, gelijk hele vervelende gevolgen hebben.

Dus: Herstellen (Recovery) moest het verschil maken. Gelukkig aten we al best gezond in die tijd. Dat was zeker een voordeel. Maar ik had nog meer ondersteuning nodig. Zo kwam ik op het gebruik van Turmeric, met oa het actieve bestanddeel Kurkuma. Ik merkte echt meteen een verbetering in mijn herstel.

Er zijn maar een paar voedingssupplementen die ik echt het hele jaar door neem. En Turmeric Kurkuma is daar absoluut 1 van, zowel als dagelijkse capsules als met poeder door het eten.

Waar is Kurkuma goed voor?
Kurkuma Turmeric is een veelgebruikt ingrediënt in de Zuid-Aziatische keuken om zijn aardse smaak. Daarnaast is kurkuma beroemd om zijn krachtige ontstekingsremmende, antioxiderende en antibacteriële eigenschappen. In de Indiase Ayurvedische en Chinese geneeskunde wordt kurkuma al eeuwenlang gebruikt om wonden te genezen, huidaandoeningen, ontstekingen en infecties te behandelen.

Wat zijn de voordelen van Kurkuma?
Natuurlijke ontstekingsremmer: ideaal voor sporters en bij chronische aandoeningen
Bewezen Krachtige Antioxidant: perfect voor de versterking van de weerstand
Brainfood: nog beter gebruik maken van je hersenen
Jeugdige huid: Nog stralender de dag door
– en nog veel meer voordelen!

Makkelijk tot je te nemen en nu ook nog in de aanbiedingTurmeric-Kurkuma. Probeer het zelf!

Meer lezen over Kurkuma? Kijk dan snel hier!

Mocht je je afvragen hoe het gegaan is met de wedstrijd…..Die heb ik GewonnenZie me hier op het podium, super trots!

Enne…… Je hoeft geen Wereldkampioen te willen worden om veel profijt te hebben van het gebruik van Turmeric en Kurkuma 😉

Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, neem dan zeker contact met me op.
Ik help je graag verder op je tocht naar een betere gezondheid.

Met smakelijke groet!
Manon van Spiruella.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *