Het was een hele uitdagende track in Argentinië, maar ik blijf Masters Wereldkampioen Downhill Mountainbiken! 🏆 Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. De vibe in deze sport is geweldig. Je ontmoet zoveel nieuwe mensen die allemaal dezelfde passie delen, van over de hele wereld. Ik ben weer een hele ervaring rijker.

En dan komt altijd het moment waarop ik als de atleet zou zeggen: “Met heel veel dank aan al mijn sponsors, vrienden etc….. Ik had het niet zonder hen kunnen doen”. Maar in dit geval ben jij mijn held! Ja, jij!

Dus ik wil je persoonlijk bedanken voor je steun en loyaliteit aan Spiruella! Ik waardeer het enorm.

Om mijn dankbaarheid te tonen, wil ik je graag een korting van maar liefst 10% aanbieden op alle producten in de Spiruella webshop. Chlorella, Spirulina, Kurkuma, Greens, Shilajit, Lion’s Mane, Rauwe cacao pasta… alles!

Gebruik de exclusieve kortingscode Bedankt10! bij het afrekenen en ontvang direct 10% kassakorting. De code is geldig tot en met zondag 30 april 2023, dus wees er snel bij!

Nogmaals, heel erg bedankt voor je steun! Ik hoop dat je geniet van de kortingscode op Spiruella.nl.

Sportieve groet van
Manon

PS: Wil je weten wat voor Superfoods ik meeneem terwijl ik reis (uiteraard ook Shilajit!)? Klik dan hier!

Wil je weten welk superfood ik verder gebruik? Kijk dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen