Nou, het is weer bijna zo ver hoor! Ik mag, na veel trainen, over 2 weken in Argentinië mijn Wereldtitel Masters Downhill Mountainbiken gaan verdedigen! Yoepie, super veel zin in!

Bij Downhill Mountainbiken fiets je naar beneden over zeer steile en rotsachtige tracks. De tracks zijn meestal ontworpen om moeilijk te zijn, met een combinatie van technische features zoals grote rotsen, boomwortels, sprongen, steile afdalingen en drops. Voor wat actievideo’s en foto’s over mijn Downhill Mountainbike avonturen kun je op de link onderaan deze email klikken!

Naast het trainen heb ik uiteraard ook goed op mijn eten gelet en aangevuld met hele krachtige Superfoods. Het is alledaags een hele lijst, maar als ik op reis ga waarbij ik actief ga zijn, zorg ik eigenlijk altijd dat ik bij de hand heb:

  • Greens – zodat ik zeker weet dat ik zo een groot deel van de dagelijkse voedingsstoffen binnen krijg.
  • Kurkuma – vanwege de ontstekingsremmende en immuunondersteunende eigenschappen
  • Cordyceps– Verhoogt de fysieke prestaties.
  • Shilajit – verbetert de energie, uithoudingsvermogen en ondersteunt spierkracht, herstel en mentale functie.
  • Magnesium / MSM olie : OsiMagnesium en Magnesium CBD Creme in het geval van extreem vermoeide spieren of een blessure
    – De magnesium olie ondersteunt botten, gewrichten, spieren en het cardiovasculaire systeem.
  • CBD olie – helpt me beter slapen en het helpt bij stress zonder dat ik de focus zal verliezen (en stress zal ik hebben, haha).
  • Vegan Proteïne – Voor spieropbouw en herstel (en het is altijd erg moeilijk om een lekkere en goede vegan proteïne te vinden in het buitenland).

EN……nog meer nieuws!

Ze helpt al een tijdje mee bij Spiruella, maar mijn dochter Leyla gaat me extra ondersteunen deze weken. Wacht, ik laat haar zelf even aan het woord:

Halloooooo, ik ben Leyla. De dochter van Manon dus.

Ik ben, net als mijn moeder, ook helemaal met sport en gezondheid bezig (en soms ga ik natuurlijk gezellig mee met downhillen). Het kan toch ook haast niet anders 😉 En uiteraard krijg ik ook mijn portie Superfoods. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om een matcha latte te maken.  En daarom heb ik daar ook voor jullie een korting op afgedongen bij Manon, hahaha.

De afgelopen paar maanden heb ik Manon al geholpen met Spiruella. Zo zette ik bijvoorbeeld nieuwe producten online (zoals de nieuwe lijn van Anima Mundi uit de vorige email), heb geholpen met Spiruella Social Media en help ik mee met contact met jullie. En dan uiteraard niet met de ingewikkeldere vragen over producten, maar wel de vragen omtrent shipping en andere proces vragen. Heel leuk om jullie zo ‘te spreken’!

Dus misschien wel: tot schrijfs!

Sportieve groet van
Leyla & Manon

P.S. Gebruik de code SPORT15 in je winkelmandje en ontvang direct 15% extra korting op de producten in dit artikel! (geldig tm Zondag 9 April 2023)

 

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DOWNLOAD GRATIS SUPERFOODSGIDS t.w.v. 14,95

Boost je gezondheid & energie​

Ontdek de 38 krachtigste superfoods & hun genezende eigenschappen