Over Spiruella

Over Spiruella

Raw voeding, Bio voeding, natuurvoeding.

Spiruella is de toonaangevende webwinkel gespecialiseerd in biologische producten. Spiruella biedt een uitgebreid assortiment aan natuurvoeding, van Raw natuurvoeding tot  gedroogd fruit en pure sappen. Spiruella wil natuurlijke en hoogwaardige voeding aanbieden, als alternatief voor de vele chemisch bewerkte producten die op de markt beschikbaar zijn. Bij ons kunt u terecht voor de beste biologische kwaliteitsproducten.

"Let food be your medicineandmedicine be your food.

Ontstaan
Vanuit een sportieve en gezonde levensstijl, die ruim 25 jaar geleden is ontstaan, zijn wij 9 jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met natuurvoeding. De term Superfoods heeft betrekking op specifieke voedingsmiddelen die een bijzonder hoge concentratie aan nutriënten bevatten. Voortvloeiende uit de eerste kennismaking met Superfoods, hebben wij in 2010 een Rawfood Superfood webshop in het leven geroepen. Met onze passie voor natuurvoeding zijn wij in staat geweest om met Spiruella.nl in 2012 uit te groeien tot de toonaangevende en leidende webshop in raw en biologische natuurvoeding. .

Onze Missie
Het is onze missie om vooraanstaand te zijn in het ondersteunen van al onze klanten bij het maken van hun keuze voor een bewuster leven.

Spiruella Biologische natuurvoeding, gedroogd fruit en pure sappen

Spiruella.nl is onderdeel van Bosscher Delicatessn BV. Spiruella is de specialist in het aanbieden van een natuurlijk alternatief voor de vele producten op de markt.

Biologische certificering met Kwaliteitsproducten.
Wij leveren in de hoofdzaak biologische en Raw gecertificeerde producten volgens o.a. de Europese Organic Standards (Uk soil association, Naturland, Oko Kontrolstelle en USDA organic). De overige niet-gecertificeerde producten zijn wel biologisch geteeld, maar beschikken echter tot op heden nog niet over een certificaat. De producten die niet over een keurmerk beschikken zijn geteeld naar ecologische standaard en zijn daarnaast vrij van agro-chemicaliën. Alle producten zijn tevens GMO free. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met partners die onze missie volledig delen.

   Uk Soil  USDA organic      

Onze service en hygiëne.

Bij Spiruella.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week onze kwaliteitsproducten bestellen. 

De gehele voorraad is schoon en hygienisch opgeslagen in ons magazijn.

Webwinkel Keurmerken


Stichting BrowseSafe

Het BrowseSafe keurmerk is een keurmerk dat gevoerd mag worden door alle gecertificeerde webwinkels. Stichting BrowseSafe controleert webwinkels om de veiligheid en betrouwbaarheid op het internet te verhogen. Het BrowseSafe keurmerk geeft aan dat het bedrijf is gecertificeerd en zich houdt aan de gedragscode en voorwaarden. Voor consumenten wordt hiermede een bepaalde zekerheid geboden bij het veilig bestellen van producten bij de aangesloten webwinkels. Spiruella is sinds 2012 lid en voert daarom ook met trots het keurmerk van Stichting BrowseSafe.

Ekomi klantbeoordelingen
Ekomi staat garant voor betrouwbare klantboordelingen. Spiruella heeft een totaalscore van 9.4 in de webshop klantbeoordelingen van Ekomi. Dit zijn 100% echte klanten en productbeoordelingen. Wilt u graag aanvullende informatie, extra advies of heeft u specifieke vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

BTW
Alle prijzen in de webshop zijn incl 6% btw.

Foto's op de website dienen slechts ter indicatie.

Contactgegevens

Spiruella.nl (Onderdeel van Bosscher Delicatessen BV)
Industrieweg 45
7921 JP Zuidwolde
 
KvK-nummer: 04084819
BTW-nummer: NL817513486B01

050 - 2053058
info@spiruella.nl