Hoe maak je een potje Shilajit (Mumijo) resin open: Tip

Het kan soms lastig zijn om een potje Shilajit te openen, vooral als er na het eerste gebruik wat hars in de schroefdraad van het potje is gekomen. Gelukkig is er een eenvoudige truc die kan helpen om het proces gemakkelijker te maken.

Lees hier meer over de werking van Shilajit.

Wanneer je merkt dat het potje Shilajit moeilijk opengaat, probeer dan het volgende:

1. Verwarm het potje: Vul een kom met warm water dat onder de 39 graden Celsius is (zo blijft de kracht van shilajit behouden). Plaats het potje Shilajit in het warme water en laat het enkele minuten staan. De warmte zal helpen om de Shilajit te verzachten en vloeibaarder te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om het potje te openen.

Je kunt het potje uiteraard ook onder de warme kraan houden.

2. Probeer het opnieuw: Nadat het potje enige tijd in het warme water heeft gestaan, probeer het dan opnieuw te openen. Je zult merken dat de Shilajit soepeler is geworden en het potje gemakkelijker opengaat.

Door het potje Shilajit te verwarmen voordat je het probeert te openen, kun je voorkomen dat het hars in de schroefdraad vast komt te zitten en het openen van het potje een stuk eenvoudiger maken. Deze eenvoudige truc kan je helpen om snel weer toegang te krijgen tot je favoriete supplement en ervoor zorgen dat je het gemakkelijk kunt blijven gebruiken voor al zijn geweldige voordelen.

Het lijkt een ´te eenvoudige´ tip of hack, maar we krijgen er af en toe vragen over en ik hoop dat dit je helpt! Je kunt uiteraard ook kiezen voor Shilajit capsules. Die zijn veel makkelijker in het gebruik, maar zelf merk ik het meeste positieve resultaat van Shilajit resin van Kenzi.

Shilajit kopen? Klik hier!

 

Boost je gezondheid & energie met superfoods

Ontdek de 38 krachtigste superfoods en hoe ze je kunnen helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *