Moringa Oleifera bladpoeder 200 gram

8,-
Op voorraad
 • 2x meer proteine dan yoghurt, 3x meer kalium dan bananen, 4x meer vit. a dan wortels
 • Wist je dat we ook handige Moringa tabletten hebben?

 • Gezondheid op maat?

  Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
  E-mail: info@spiruella.nl

  • Biologische certificering
  • Advies op maat
  • Eenvoudig bestellen
  • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen

  Product informatie

  Productnaam: Moringa Oleifera (Miracle tree)
  Inhoud: 200 gram
  Soort: Poeder
  Soort: Blad
  Herkomst: India
  Verpakking: BPA-vrije druk- en sluitverpakking
  Dosering: 5-10 gram per dag
  Toepassing: Mengen met smoothies, shakes, yoghurt of sap
  Certificering: Biologisch

  Moringa Voedingswaarde:

  Energie 1009/241 KJ/kcal
  Vetten: 0 g/100 g
  Waarvan verzadigd   0 g/100 g
  Koolhydraten 53.4 g/100 g
  Waarvan suikers 7.3 g/100 g
  Eiwitten 3 g/100 g
  Vezels 62.6 g/100 g
  Zout 10 mg/100 g

  Moringa Oleifera poeder kopen?

  De Moringa Oleifera is een bekend geteelde boom in India. Moringa Oleifera boom is een voedzame bron met een breed scala van toepassingen. Moringa is een snelgroeiende, droogte-resistente boom, hij wordt beschouwd als een van de meest nuttige bomen van de wereld.

  Moringa komt oorspronkelijk van de zuidkant van het Himalaya maar wordt hedendaags overal in tropische en subtropische gebieden gekweekt.

  Moringa Oleifera poeder

  Check de Moringa 3 halen 2 betalen aanbieding 

  Moringa Olefeira, ‘the miracle tree’, krijgt niet voor niks deze naam. Moringa heeft een ontzettend hoge voedingswaarde en lijkt medisch veel hulp te kunnen bieden.

  Elk deel van de Moringa Oleifera boom, van de wortels tot aan de bladeren kan worden gebruikt, dus nog duurzaam ook! In veel landen wordt Moringa Oleifera gebruikt als een micronutriënt poeder.

  De zaden worden ook ingezet om water te zuiveren, er kan bio diesel van de zaden gemaakt worden en door haar enorme voedingswaarde wordt in ontwikkelingslanden ingezet om ondervoeding te bestrijden.

  Kortom een multifunctionele plant voor mens, dier en mileu. Een ware superfood.

  Bereidingswijze Moringa Oleifera

  Bladeren kunnen vers gegeten, gekookt, of opgeslagen worden als gedroogd poeder voor vele maanden zonder koeling, en naar verluidt zonder verlies van voedingswaarde. Moringa Oleifera is vooral veelbelovend als een bron van voedsel in de tropen, omdat de boom nog alle bladeren heeft aan het eind van het droge seizoen, wanneer ander voedsel meestal schaars is.

  Moringa wordt gebruikt om zwelling te verminderen, ingezet als afrodisiacum, om de geslachtsdrift te verhogen, het immuunsysteem aan te sterken en de productie van moedermelk te verhogen. Het wordt gebruikt als voedingssupplement of tonicum. Zo wordt Moringa soms rechtstreeks op de huid aangebracht als een kiemendoder of droogmiddel. Het wordt ook gebruikt voor het behandelen van infecties (abcessen), schimmel, roos en bijvoorbeeld tandvleesproblemen.

  Vitamines Moringa bladpoeder

  Moringa bevat een legio aan mineralen; calcium, chloride, chroom, koper, fluor, ijzer, mangaa, magnesium, molybdeen, fosfo, kalium, seleen, zwavel en zink. Vitamines zitten er ook genoeg in, vitamine A, B-complex (B1, B2, B3, B5, B6 en B11) vitamine C, D , E en K.

  Toepassing en aanbevolen dosering

  5-10 gram per dag (volle eetlepel in ongeveer 10 gram). Bladpoeder laat zich zeer goed mengen door smoothies, shakes en vruchtensappen, yoghurt of kwark. Het kan daarnaast ook in gerechten worden gebruikt, bijvoorbeeld door wokgroenten, bouillon, soepen en sauzen. Voeg het bladpoeder naar eigen smaak toe. Moringa blad werkt in gerechten als een gezonde en natuurlijke smaakversterker.

  Allergenen informatie

  Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor Moringa Oleifera bladpoeder. Verpakt in een ruimte waar ook noten worden verwerkt. Vrij van: Geur, kleur en smaakstoffen, zuivel, maïs, gist, soja, toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.

  Waarschuwing

  Raadpleeg een deskundige alvorens het product te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

  Droog, koel en buiten gebruik van kinderen bewaren.

  Moringa Oleifera bladpoeder online bestellen?

  Via Spiruella kun je eenvoudig Moringa Oleifera bladpoeder bestellen. Biologisch gecertificeerd. Wij verpakken het goed en sturen het dan snel naar het adres van je keuze. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op. Biologisch Moringa Oleifera bladpoeder bestellen doe je dus makkelijk en snel bij Spiruella.nl!

  Spiruella.nl heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.
  Gezondheid op maat?

  Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
  E-mail: info@spiruella.nl

  • Biologische certificering
  • Advies op maat
  • Eenvoudig bestellen
  • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen