Rauwe honing

Enig resultaat

Honing is al een eeuwenoude natuurlijk zoetstof die geproduceerd wordt door de honingbij. Honing is verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en varianten, van biologische honing tot rauwe honing. Rauwe honing is onbewerkt en onverhit, waardoor alle natuurlijke stoffen in de honing bewaard zijn gebleven.

Uitverkocht

Bijenproducten

Biologische Bijenpollen

15,0025,00

Rauwe honing

De smaak van rauwe honing is uniek, omdat dit afhankelijk is van waar de bijen gevlogen hebben en van welke bloemen ze nectar hebben verzameld. Ook is de smaak veel puurder en rijker dan de smaak van gewone honing. Door de bijzondere smaak heb je aan een klein beetje genoeg, waardoor je gerecht, thee of smoothie net een overheerlijke maar pure zoete twist krijgt! Omdat rauwe honing gezond is, is het een beter zoetstof alternatief dan bijvoorbeeld suiker. Ook smaakt rauwe honing heerlijk als stroop op een pannenkoek, in taarten, door de yoghurt samen met heerlijke noten en fruit, of als zoetstof in de koffie of thee!


Rauwe honing kopen

Bij Spiruella kun je rauwe honing kopen, die geselecteerd zijn op zuiverheid, de beste kwaliteit en de lekkerste smaak! Want rauwe honing is veel meer dan een zoetstof alleen. Deze natuurlijke voedingsbron is een ware delicatesse en is een superfood. Daarnaast kan je rauwe honing kopen in onze webshop en gebruiken voor heel veel verschillende toepassingen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Rauwe honing is een must voor in elk huishouden en een perfecte vervanger voor alle geraffineerde suikers in al je dagelijkse gerechten. Koop vandaag nog rauwe honing in onze webwinkel, en profiteer van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering!