Kelp tabletten

Toont alle 2 resultaten

Jodium kan tegenwoordig aan bepaalde dagelijkse voedingsproducten toegevoegd worden. Een voorbeeld hiervan is keukenzout. Veder komt jodium ook voor in ander voedingsmiddelen.

Mensen die weinig tot geen brood, vis of vlees eten, zoals bijvoorbeeld vegetariërs, kunnen jodium ook op een andere manier innemen. Een andere manier is door het innemen van kelp tabletten.

Overleg altijd met een arts of diëtist indien u geen gevarieerde voeding heeft.

Algen & Zee

Kelp poeder

5,5012,00

Wat is Kelp

Kelp is een zeewiersoort. Zeewier leeft onder water. De kelp heeft wortels die dienen als anker, om de plant op zijn plaats te houden.

Kelp absorbeert hun voedsel via hun bladeren. Het zeewater dat voorbijkomt wordt gefilterd door de bladeren. Uit het zeewater halen ze hun voedsel, de rest laten ze gewoon weer verder zweven.

Kelp is een van de grootste soort zeewier. Kelp is in staat om gigantische onderwaterbossen te vormen. In deze bossen kunnen dieren en ander planten een veilige plek vinden. Er zijn heel veel soorten kelp. Kelp kan wel tot 50 meter hoog worden, de gemiddelde groeisnelheid is dertig tot vijftig cm per dag. en een streng van een kelp kan al snel 100 kilo wegen.

Kelp tabletten

Kelp tabletten zijn een ongelooflijke rijke bron van mineralen en vitamines. Kelp tabletten staat het meest bekend om de grote hoeveelheid jodium dat aanwezig is in de tabletten.

Kelp tabletten kopen

Bij Spiruella.nl kunt u kelp tabletten kopen van de zuiverste kwaliteit voor een scherpe prijs! De kelp tabletten uit ons assortiment zijn extra fijn vermalen waardoor het lichaam de vitaminen en mineralen gemakkelijk en optimaal op kan nemen. Een ander voordeel van kelp tabletten kopen, is dat je deze op elk moment van de dag heel gemakkelijk en snel in kunt nemen met een glas water, zonder dat je het eerst moet vermengen. Ook voor andere supplementen en superfoods zit je goed bij Spiruella.nl. Voor vragen of extra informatie kan je contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice!