Kelp noodles

Toont alle 2 resultaten

Maak kennis met de powerfood pasta, de kelp noodles! Deze noodles lijken op de pasta die we allemaal kennen, maar zijn anders van samenstelling. Kelp noodles zijn gemaakt van het zeewier genaamd kelp, dat familie is van de bruine zeealg. Kelp is een natuurlijk product en neemt voedingstoffen op uit het zeewater.

Algen & Zee

Kelp poeder

5,5012,00

Kelp noodles recept

Wil je afvallen of dien je je aan een bepaald dieet te houden? Dan is een kelp noodles recept iets voor jou! Kelp noodles kunnen deze verwerkt worden in elke caloriearme pasta, mie of noodles recept! Ook mensen die een glutenallergie of intolerantie hebben, kunnen met een gerust hart een kelp noodles recept op tafel zetten. Kelp noodles zijn heel gemakkelijk en snel te bereiden, omdat ze zowel gekookt als rauw geserveerd kunnen worden. De kelp noodles hebben een hele neutrale smaak, waardoor je er naar hartenlust mee kunt variëren! Doordat de noodles de smaak van je recept aannemen, kan je ze pittig, zoet of juist zout laten smaken. Zo kan je de kelp noodles verwerken in Italiaanse pasta’s door deze simpelweg te vervangen door de gewone pasta. Maar de noodles smaken ook heerlijk in diverse salades, wokgerechten, soepen en kunnen zelfs verwerkt worden in smoothies! Door deze te combineren met andere powerfoods zet je in een handomdraai een heerlijke kelp noodles gerecht op tafel! Voor welk kelp noodles recept kies jij?


Kelp noodles kopen

Bij Spiruella kun je online kelp noodles kopen voor toepassing in de meest overheerlijke recepten! Verwerk kelp noodles in je dagelijkse gerechten en laat ze onderdeel worden van jouw voedingspatroon! Breng je kelp noodles gerecht op smaak met onze diverse kruiden of combineer ze met noten en fruit! Heb je vragen over kelp noodles kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder met al je vragen!