Camu Camu

Toont alle 2 resultaten

De Camu Camu is nog niet zo heel bekend onder het grote publiek, maar dat maakt deze bes er niet minder interessant! Liefhebbers weten het allang, de Camu Camu bes is een echte superfood! Het besje groeit aan de Myrciaria Dubia, een struik die oorspronkelijk voorkomt in het Amazonegebied in Zuid-Amerika. De geel-paarsachtige besjes werden niet gegeten door de oorspronkelijke bewoners omdat ze erg zuur waren, maar inmiddels worden ze veel verkocht.

Bessen & Vruchtenpoeder

Camu Camu capsules

12,00

Bessen & Vruchtenpoeder

Camu Camu poeder

24,0042,00

Camu Camu poeder

Wil je wel dagelijks Camu Camu gebruiken, maar klinkt de zure smaak van het besje niet als muziek in je oren? Bij Spiruella kun je daarom Camu Camu poeder vinden. Inmiddels zijn er in het Amazonegebied plantages ontstaan, waar de bes op grotere schaal wordt gekweekt. Na het plukken, worden de bessen gevriesdroogd en vermalen tot poeder. Het poeder heeft nu een lichtzurige smaak. Dit kan als smaakmaker worden gebruikt in diverse gerechten.

Camu Camu kopen

Camu Camu kopen doe je natuurlijk bij Spiruella! Je vindt hier een uitgebreid aanbod aan biologische superfoods waarmee je snel en eenvoudig je huidige voedingspatroon mee verrijkt. Veel superfoods uit ons assortiment kun je goed met elkaar combineren voor de lekkerste gerechten. Zo maak je je eigen gezonde muesli van onze noten en zaden in combinatie met cacao en kokos. Of wat dacht je van een heerlijke smoothie met plantaardige melk, Acai en Camu Camu! Heb je vragen over onze superfoods of over het Camu Camu kopen? Onze deskundige klantenservice zit voor je klaar!