9.2 / 10
4.5/5
119 reviews

Vaarwel vermoeidheid, hallo aanstekelijke energie

Eén dagelijks ritueel voor alle voordelen van volwaardige voeding… zodat je je terug 18 kan voelen

Supersimpele methode. Razendsnelle resultaten.

"ALS IK NU GEWOON EENS DE ENERGIE HAD OM ALLES TE DOEN WAT IK GRAAG DOE MET DE MENSEN OM WIE IK HET MEESTE GEEF"

Als levensgenieter wil je het maximum uit elke dag halen. Je hebt best een leuke baan, je hebt een partner en/of kinderen die je graag ziet, hobbies waar je jezelf in kwijt kan. Het perfecte plaatje …

Maar als je aandachtiger kijkt, zie je dat er iets niet klopt.

Het is alsof je constant met drie of drie of vier ballen tegelijk aan het jongleren bent. En het wordt steeds lastiger om ze allemaal in de lucht te houden.

Je hebt het gevoel dat je veel te vaak op de tippen van je tenen moet lopen. En zo begin je compromissen te sluiten. Je betrapt er jezelf op dat je belangrijke dingen begint uit te stellen. Je zegt een afspraak met een vriend of vriendin af. Je begint minder tijd in relaties te investeren dan je eigenlijk zou willen …

Gewoon omdat die kl*te vermoeidheid je zo in de weg zit.

Herken jij je in één van de volgende situaties?

Je drinkt ‘s morgens een kop koffie om de motor op gang te krijgen. Maar als de cafeïne is uitgewerkt, voel je je vermoeider dan ervoor.
Het lijkt alsof je brein soms in mist gehuld, je kan je moeilijk focussen en concentreren.
Je worstelt af en toe met spijsverteringsproblemen, zoals een opgeblazen gevoel of constipatie.
Je betrapt jezelf erop dat je af en toe eens een middagdutje wil doen en dat vind je maar niets.

Je bent er rotsvast van overtuigd dat er iets anders en beters moet zijn

Je bent gebeten om te weten. Het is dus voor jou geen geheim meer dat het antwoord in je voeding ligt. Want je bent wat je eet. Vol goede moed ga je op onderzoek uit. Je bestudeert diëten en experimenteert met verschillende levensstijlen. Genoeg bewegen en gezond eten, meer blijkt er niet nodig te zijn. Simpel toch?

Nee, helaas, de praktijk staat soms mijlenver af van de theorie. Want als het zo eenvoudig was, zou iedereen toch blaken van gezondheid en bruisen van energie, niet?

Je doet dus wat je kan, maar…

Je bent druk bezig op je werk of in je gezin en dan is het een hele opgave om altijd gezond te eten. Of je hebt een hekel aan verse groenten en fruit, dus je krijgt er sowieso te weinig van binnen.

Op termijn bouw je tekorten op aan bepaalde voedingsstoffen op. En zo zit je al snel opgescheept met een voedingspatroon dat helemaal uit balans raakt.

Voor je het weet, lijk je in een doodlopend straatje aanbeland. Je vindt geen blijvende oplossing maar in elke vezel van je lijf groeit het verzet. Je bent het moe om moe te zijn. En de gedachte om er de brui aan te geven is al eens komen opzetten. Jeetje toch … beangstigend.

Je bent er klaar mee ...

Te veel gedoe, te veel vraagtekens, te veel stress… Je wil gezond leven en bulken van de energie. Daar heb je best wat voor over maar je hebt er gewoon de energie niet voor.
… het éne moment van de dag voel je je zo fris als een hoentje maar de andere moment zo moe als een hond. En die onvoorspelbaarheid maakt je onzeker.

…. de hele dag gevangen zitten in de eindeloze loop van het koffieapparaat.

…. de plotse crash na een paar uren waardoor je met je energie opnieuw helemaal aan de grond zit.

…. honger die je op de meest onmogelijke momenten overvalt. Je weet dat je liever zou wachten tot je een echte maaltijd kan bereiden in plaats van die troep uit de snoepautomaat te kopen.

…. wekelijks zeulen met tassen vol met groenten. Ze dan zien bederven in de koelkast omdat je ze niet snel genoeg kan opeten. Plus nog al het snijwerk, het koken, het afwassen, …

Soms begint de twijfel te knagen. Is er eigenlijk wel een oplossing?

Alles heb je al gedaan om je spijsvertering, je immuunsysteem, je gezondheid te verbeteren. Massa’s groenten en fruit gegeten, supplementen genomen op basis van probiotica, mineralen en vitaminen, ga zo maar door… En genoeg water gedronken om het zwembad van de buurman mee te vullen. Maar echt niks helpt om blijvend je energiepiel op te krikken en je darmwerking te verbeteren.

Of toch wel?

Gelukkig is er goed nieuws wat betreft greens!

Het vereiste aantal greens via je voeding binnenkrijgen kan als een verloren zaak aanvoelen. Niet alleen is het een dure onderneming. Het slokt ook nog eens gigantisch veel tijd op. Om nog maar te zwijgen over de grond- en grassmaken waar niet iedereen dol op is. Het goede nieuws is dat er een eenvoudige manier is om je lichaam die Greens te geven waarnaar het zo hunkert, zonder al het gedoe en de extra kosten. Zo kan je genieten van alle voordelen die dit kostbare groene goud je te bieden heeft.
Supergreens

Maak Kennis Met De Kenzi Greens

De beproefde en eenvoudige manier voor ambitieuze en drukbezette mannen en vrouwen om elke dag op de top van hun kunnen te presteren

Meer dan 27 natuurlijke groenten en fruit in een unieke samenstelling binnen handbereik met Kenzi Greens. Krijg op een eenvoudige manier een groot deel van je dagelijkse voedingsstoffen binnen. Binnen 27 seconden is je drankje klaar, één schepje in wat water, roeren, en smullen maar.

Kenzi Greens zijn voor jou als

Kenzi Supergreens

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: het leven kan soms veeleisend zijn.

En je lichaam wil helaas niet altijd mee. De verleiding wordt dan groot om allerlei snelle ‘fixes’ te gaan zoeken. Een haat-liefdeverhouding met de koffiemachine om op gang te blijven. Een snelle ‘power nap’, overstappen naar een ander dieet, ademhalingsoefeningen, koude douches, … Been there, done that. Een gemakkelijke en beproefde manier om het maximum uit je dag te halen, ligt niet voor de hand. Tot nu. Dat roept meteen de vraag op waarom Kenzi Greens voor jou het verschil kan uitmaken.

Waarom kan je een kwalitatief hoogstaand greens supplement als Kenzi Greens gebruiken?

Het leven kan soms veeleisend zijn. En je lichaam wil helaas niet altijd mee.

De verleiding wordt dan groot om allerlei snelle ‘fixes’ te gaan zoeken. Een haat-liefdeverhouding met de koffiemachine. Een snelle ‘power nap’, overstappen naar een ander dieet, ademhalingsoefeningen, koude douches, …

Been there, done that. Een gemakkelijke en beproefde manier om het maximum uit je dag te halen, ligt niet voor de hand. Tot nu.

Dat roept meteen de vraag op waarom Kenzi Greens voor jou het verschil kan uitmaken.

Het is alsof je je tegoed doet aan de fontein van de eeuwige jeugd

We willen de Kenzi Greens niet als wondermiddel bestempelen want die bestaan niet. Maar als ze bestonden, dan kwamen ze daar aardig van in de buurt. De unieke formule van de Kenzi Greens voorziet in een reeks essentiële micronutriënten. Deze geven je zowel fysiek, emotioneel als mentaal een boost. Er zijn 6 belangrijke voordelen die ervoor zorgen dat je je lichaam nu op een natuurlijke manier kan ondersteunen.

Spijsvertering

Kenzi Greens dragen bij tot een gezonde spijsvertering. Je zal ervan versteld staan hoe snel het typische opgeblazen gevoel tot de verleden tijd zal behoren. Ze zijn een absolute zegen voor je darmflora die weer voor jou in plaats van tegen jou kunnen gaan werken.

Energieboost

Geef je lichaam de brandstof nodig om de motor draaiend te houden. Geen over en weer gependel meer naar het koffieapparaat maar verbaasde collega’s die je komen vragen waar je die tonnen energie vandaan haalt. Je zal ervan versteld staan wat je in een dag gedaan kan krijgen.

Gewichtscontrole

Maak komaf met die dwangmatige drang naar zoetigheden en hartigheden. De Kenzi Greens bevatten een bom aan voedingsstoffen. Zo krijg je weer controle over je hongergevoel. Eet niet meer dan nodig, en ervaar hoe natuurlijk het is te snakken naar gezonde voeding en maaltijden.

Immuunsysteem

Geef je immuunsysteem de ondersteuning die het nodig heeft. Met Kenzi Greens zit je gebeiteld want het zit boordevol antioxidanten en fytochemicaliën. Maak van je lichaam een oninneembare vesting voor de ziekmakende bacteriën en virussen die minder vaak vat op ons krijgen.

Voedingsstoffen

De Kenzi Greens bevatten superfoods, enzymen, vezels en probiotica. Verder zit er ook nog het unieke Fruits & Greens 100:1 extract in. Eén gram hiervan bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit. Een ware schat aan nutriënten vervat in een simpel maatschepje!

Algemeen welbevinden

Voel je niet alleen energiek, maar ook mentaal messcherp en emotioneel in balans. Met de Kenzi Green denk je helderder en kan je betere keuzes maken, elk moment van de dag. En door een grotere innerlijke kracht en rust kan je beter omgaan met de druk van het leven van alle dag.

Waarom Kenzi Greens en geen andere greens of supplementen?

Massa’s mensen zoals jij hebben ontdekt hoe gemakkelijk het is om alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft dagelijks binnen te krijgen. Je hebt ondertussen heel wat greens supplementen op de markt. Helaas vertonen sommige greens supplementen ernstige tekortkomingen.

Probleem 1

Kenzi Greens is gemaakt van volwaardige voeding. De voedingswaarde komt dan ook volledig van de voeding waaruit het poeder is samengesteld. Geen synthetische vitamines dus zoals bij bepaalde supplementen wel het geval is. Andere greens supplementen bevatten soms chlorofylline, een semi-synthetische vorm van chlorofyl. Bij de Kenzi Greens niets anders dan 100% natuurlijke overvloed.

Probleem 2

De Kenzi Greens bevatten gepatenteerde voedingsstoffen en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om elkaars werking te versterken. Ze werken samen en ondersteunen elkaar voor een optimale biobeschikbaarheid. Zo kan je lichaam de voedingsstoffen beter opnemen en gebruiken waar ze het meeste nodig zijn.

Probleem 3

Veel fabrikanten van Greens supplementen nemen hun toevlucht tot voedingsstoffen van minderwaardige oorsprong. Of erger nog, bevatten ze GGO-ingrediënten. Soms heb je producenten die voor hun greens met gepatenteerde mengelingen werken. Dat maakt het onmogelijk om de werkzaamheid van het supplement in te schatten omdat je niet weet hoeveel van de ingrediënten er precies in zitten.
Kenzi Supergreens

Een ‘één-schep’ oplossing om alle greens en superfoods binnen te krijgen

Een krachtige mengeling van superfoods met vezels, enzymen en probiotica.

Dit is een uniek supplement dat ontwikkeld is voor bewuste mensen die elke dag het beste uit zichzelf willen halen. En hen voorziet van energie, hun immuniteit en spijsvertering ondersteunt. De hele mikmak … en dat alles in één schepje.

Groenten en zeker superfoods zijn enorm waaredevol in ons diet. Onze ouders hielden ons niet voor niets aan tafel gegijzeld totdat onze groentjes op waren. Maar onze levensstijl laat het niet altijd toe om al die weldaad aan groenten binnen te krijgen. Begin er maar eens aan, elke dag opnieuw spirulina, chlorella, ginseng en de andere superfoods in de juiste hoeveelheden binnnenkrijgen.

Gelukkig hoef je dat niet te doen. We hebben al het harde werk voor jou gedaan. Het onderzoek, de samenstelling en de selectie van de voedingsstoffen. Zodat jij het meest complete, volwaardige en natuurlijke greens supplement kan gebruiken. Alles wat je moet doen is een schepje toevoegen aan je favoriete drank en roeren maar.

supergreens voor meer energie
kenzi supergreens groentepoeder

Ervaar de kracht van meer dan 25 verschillende superfoods

Supergreen chlorella

Chlorella

Enorm rijk aan chlorofyl. Verbetert de spijsvertering, reguleert het zuur-base evenwicht. Beschermt tegen kanker.

Supergreen spirulina

Spirulina

Rijk aan calcium, ijzer en magnesium. Stimuleert het metabolisme, verbetert de spijsvertering, beschermt de ogen en geeft energie.

Druivenpit

Druivenpit bevat veel vitamine E en collageen. Helt het zicht te verbeteren en houdt de huid gezond.

 

Groene Thee

Helpt tegen hart- en vaatziekten, hoge cholesterol en bloeddruk. Verbetert ook ons immuunsysteem.
acerola

Acerola

Bevat enorm veel vitamine C, maar is ook rijk aan polyfenolen. Beschermt het lichaam tegen veroudering en ziekte.

supergreen tarwegras

Tarwegras

Beschikt over een unieke samenstelling met alles wat ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Siberische Gingseng

Ginseng is vooral effectief bij  vermoeidheid en is goed voor de bloeddruk. Bevordert ook de concentratie.

Spinazie

Bevat foliumzuur, vitamine A, B6, C en antioxidanten. Heeft een positief effect op de neurologische en cognitieve functies.

Boerenkool

Boerenkool zit bomvol vitamine A, C, E en K. Hij bevat ook een waaier aan mineralen zoals ijzer, magnesium en kalium.

Paprika

Uitstekende bron aan vitamine C, maar ook aan verschillende andere vitamines en antioxidanten.

Banaan

Een banaan bevat veel vitamine B6 en kalium. Banaan is goed voor je weerstand, je bloeddruk en je humeur.

Broccoli

Broccoli is rijk aan vezels, vitamine C, ijzer, kalium, bètacaroteen en antioxidanten. Versterkt je immuunsysteem.

Gember

Bevat vezels, vitamines en mineralen die je lichaam beschermen tegen ontstekingen. Stimuleert de opname van nutriënten.

Cranberry

Ernorm rijk aan vitaminen: vitamine C, E, B1, B2, B5, B6, B11 en vitamine K. Dit alles stimuleert groei en een betere weerstand.

Limoen

Limoen bevat heel veel vitamine C. Limoen is ook rijk aan magnesium en kalium en ondersteunt de gezondheid van het hart.

OK, klinkt goed, Manon, maar wat als het voor mij niet werkt?

In de gezondheidssector is het niet mogelijk garanties te geven. Wettelijk niet maar ook omdat elk lichaam anders is. Wie iets anders beweert, kan je beter met de nodige achterdocht bekijken. Wat we wel weten is dat voor het merendeel van onze klanten resultaten heel erg gelijk zijn. Bovendien zien we ook vaak een vast stramien in de tijd waarmee de effecten zichtbaar en voelbaar worden. 

Het mooie is dat er al vanaf dag 1 concrete resultaten kunnen zijn en je geen eeuwigheid hoeft te wachten. De typische resultaten die je kan verwachten, zijn:

Fase 1: De eerste tekenen van herstel

Deze worden meestal na enkele dagen al zichtbaar en voelbaar. Als je last hebt van ‘breinmist’ trekt die vaak al op. Loomheid en somberheid maken geleidelijk aan plaats voor meer vitaliteit en levenslust. De eerste tekenen dat het de goede kant op gaat met je energie zijn meestal subtiel maar wel onmiskenbaar.

De drang naar zoetigheden en hartigheden wordt draaglijker. Meer zelfs, sommigen hunkeren na de een paar dagen al naar hun groene sapje in plaats van naar junk food of snoepgoed. Je ontlasting wordt consistenter en je stoelgang verloopt vlotter.

Fase 2: De motor gaat op volel toeren draaien

Na enkele maanden zijn de effecten nog sterker voelbaar. Gebruikers meldden dat ze van diepgewortelde problemen af geraken, zoals allergieën en migraine. Ook koffieverslavingen zijn tegen dan definitief de deur gewezen, zonder de vervelende ontwenningsverschijnselen.

De drang naar ongezonde snacks is nagenoeg volledig verdwenen. Samen met de toegenomen mentale focus en innerlijke kalmte ben je zo in staat gezondere en beter keuzes te maken. Niet alleen op het vlak van voeding maar ook elders in je leven. Je bent ook een pak stressbestendiger.
superfood energie super greens

Fase 3: Je gaat nu echt helemaal in overdrive

Na enkele weken zal je merken dat je meer gefocust en energieker bent. Met een schepje Kenzi Greens ervaar je een boost in energie die je een groot deel van de dag vooruitbrandt. Lusteloos in de sofa liggen ‘s avonds zal er niet meer in zitten met de tonnen energie die je te over hebt. Als je een dag overslaat, voel je nu echt wel het verschil.

Beeld je in wat er allemaal mogelijk wordt met productiviteit zonder grenzen. Energie om voor jezelf gezondere maaltijden te bereiden, voor projectjes die al een hele tijd zijn blijven liggen, en ga zo maar door…

Één schep, één keer per dag, elke dag

Volwaardige voeding

Elke portie is als een 8-in-1 supplement. Probiotica, enzymen, mineralen, vitaminen, … Alles wat je nodig hebt om je top te voelen, elke dag opnieuw.

Lekker en fris

Niet enkel hebben we een product ontwikkeld dat fantastic werkt, het smaakt nog eens heerlijk! Op smaak gebracht met citrusvruchten en stevia.

Ongelooflijk gemakkelijk

Eén enkel schepje, elke dag opnieuw. Voor een overvloed aan voedingsstofffen. Voor een optimale opname door ons lichaam. Eenvoudiger kan het niet.

Voor iedereen geschikt

Van de meest actieve sporter of carrièrejager tot de drukbezetste ouder en alle schakeringen tussenin. Ook nog eens keto, paleo en vegan vriendelijk

Eerlijk, als ik het zelft niet voelde, zou ik het niet geloven

Misschien denk je op dit moment wel ‘allemaal leuk en aardig, maar ik voel me eigenlijk best goed en energiek.’ Super, dan weet je hoe belangrijk het is om gezond en fit te zijn én te blijven. Een supplement als Kenzi Greens werkt ook preventief. Het is een beproefde manier om je lichaam die boost in ingrediënten te geven dat het elke dag op de top kan blijven presteren. 

Technisch gezien blijft het natuurlijk een supplement en niets kan de voedingswaarde kloppen van verse groenten, fruit en superfoods. Maar dit supplement komt wel verduiveld dicht in de buurt. Voor alle duidelijkheid, we moeten dus verse groenten en fruit blijven eten. Daar is geen ontkomen aan. Sowieso zijn super greens wel super handig om je opname van vitaminen en mineralen te verhogen.

Als je dan weet dat het slechts seconden kost om deze weldaad aan voedingsstoffen te bereiden en te consumeren, dan rest er nog maar één vraag? Wat houd je nog tegen om het zelf te proberen? Ik weet uit eigen ervaring hoe snel en diep Kenzi Greens kunnen werken. En ik wil niets liever dat iedereen de kans krijgt op een leven vol energie en gezondheid. Test het dus uit en ervaar zelf het verschil.

27 seconden per dag om je leven te transformeren

Mengen

Meng met 20 cl koud water of vruchtensap in een glas. Roeren en genieten maar…

Schudden

Doe één schepje greens in een glazen of metalen shaker met je favoriete vloeistof.

Blenden

Doe een schepje Kenzi Greens bij je favoriete smoothie…

Veganistisch

Soja vrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Spaar tot meer dan 40% uit deze week

Korting al verrekend wanneer je hieronder bestelt

Basis

Starter Pakket

pot supergreens

€59,50

€37,50

37% korting

30 porties

Populairst

Premium Pakket

3 potten supergreens

€178

€109

39% korting

90 porties

Voordeligst

Boost Pakket

6 potten supergreens

€357

€211

41% korting

180 porties

Geniet van onze ‘Geen Resultaat Geld Terug’ Garantie

Je hebt niets te verliezen want ik neem het risico helemaal op mij. Zo overtuigd ben ik van de kwaliteit van ons product. Probeer het dus gewoon 30 dagen uit en als je geen concreet resultaat ervaart dan krijg jij je investering helemaal terug!

Veel gestelde vragen

In elke pot zitten 30 porties van 10 gram. Dat betekent dat je 1 pot per maand nodig hebt bij het aanbevolen gebruik van 10 gram (1 maatschepje) per dag.
Boerenkool, spinazie, broccoli, pastinaak, witte kool, bloemkool, wortel, radijs, paprika, erwt, rucola, alfalfa, gember, banaan, frambozen, kiwi, citroen, limoen, mango, pruimen, cranberry, bosbes, sinaasappel, kers en aardbei.
De Kenzi Greens zijn 100% natuurlijk, GMO-vrij en glutenvrij. Verder bevatten ze geen kunstmatige zoetstoffen of toegevoegde suikers.
Je kan de Kenzi Greens op elk moment van de dag, ‘s ochtends of ‘s middags, innemen.
Je kan de Kenzi Greens met wat water mengen, maar ook bijvoorbeeld met sinaasappelsap. Je kan het poeder ook toevoegen aan je favoriete smoothie. Of doe het de avond ervoor in een shaker met wat water, zo ben je zeker dat het de volgende dag volledig is opgelost.
• De aanbevolen dosis bedraagt 10 gram. • Als je in het begin last hebt van ontgiftingsverschijnselen, kan je beter voor een ondersteunende dosis van 5 gram gaan. • Heb je een erg actieve levensstijl, of doe je zwaar fysiek werk, dan kan je een booster dosis nemen van 20 gram per dag
25,2 kcal, 0,26 g vet, 2,22 g koolhydraten, 3,61 g vezels, 0,028 g zout en 1,61 g eiwit.
De Kenzi Greens zijn gemaakt van echte voeding en bevat geen kunstmatige toevoegingen, dus je kunt het overal mee combineren, ook met medicijnen. Om dezelfde reden kan je het product ook veilig gebruiken tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding. Ook kinderen onder de 12 jaar kunnen het gebruiken als een goede aanvulling op hun voedingspatroon. Een halve maatschep is voor hen ruim voldoende.
De Kenzi Greens is vrij van alle bekende allergenen en dierlijke ingrediënten (gluten, soja, lactose, vis, noten, selderij, sesam, weekdieren, lupine, eieren en schaaldieren).

De "Geen Resultaat Geld Terug" Garantie

Spiruella.nl streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 30-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment besluit dat dit niet de meest voedzame, heerlijke superfood mix op aarde is, onthoud dan dat je beschermd bent door de hoogste standaard 100% geld-terug-garantie.  Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je na 30 dagen gebruik, ongelukkig bent en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:

•Neem contact op met het Spiruella team via info@spiruella.nl van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en een retournummer ter bevestigen. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.

•Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.

•Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren.  Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.

•Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.

•We kunnen geen wederverkoop van Organico-producten toestaan, zodat lege potten alleen worden terugbetaald nadat voldoende tijd is verstreken voor een klant om Organico greens zoals aangegeven te drinken.

Deze richtlijnen werden gecreëerd om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Organico greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaalbaar wordt.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.