Moringa Oleifera bladpoeder

9,95
op voorraad
Belangrijke kenmerken:
 • Voor mens en dier
 • Biologisch
 • 250 gram
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mai, je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 4,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Product informatie

Productnaam: Moringa Oleifera (Miracle tree)
Inhoud: 250 gram
Soort: Poeder
Soort: Blad
Herkomst: India
Verpakking: BPA-vrije druk- en sluitverpakking
Dosering: 5-10 gram per dag
Toepassing: Mengen met smoothies, shakes, yoghurt of sap
Certificering: Biologisch
Fabrikant: Moringa's Finest

Voedingswaarde:

Energie 1009/241 KJ/kcal
Vetten: 0 g/100 g
Waarvan verzadigd   0 g/100 g
Koolhydraten 53.4 g/100 g
Waarvan suikers 7.3 g/100 g
Eiwitten 3 g/100 g
Vezels 62.6 g/100 g
Zout 10 mg/100 g

Moringa Oleifera bladpoeder kopen?

De Moringa Oleifera is de bekend geteelde boom in India. Moringa Oleifera is een voedzame groente boom met een breed scala van toepassingen. Moringa is een snelgroeiende, droogte-resistente boom, hij wordt beschouwd als een van de meest nuttige bomen van de wereld.
Elk deel van de Moringa Oleifera boom, van de wortels tot aan de bladeren kan worden gebruikt, dus nog duurzaam ook! In veel landen wordt Moringa Oleifera gebruikt als een micronutriënt poeder.

Bladeren kunnen vers gegeten, gekookt, of opgeslagen worden als gedroogd poeder voor vele maanden zonder koeling, en naar verluidt zonder verlies van voedingswaarde. Moringa Oleifera is vooral veelbelovend als een bron van voedsel in de tropen, omdat de boom nog alle bladeren heeft aan het eind van het droge seizoen, wanneer ander voedsel meestal schaars is. 

Ingrediënten Moringa bladpoeder 

Moringa Oleifera bladpoeder   

Toepassing en aanbevolen dosering

5-10 gram per dag (volle eetlepel in ongeveer 10 gram). Bladpoeder laat zich zeer goed mengen door smoothies, shakes en vruchtensappen, yoghurt of kwark. Het kan daarnaast ook in gerechten worden gebruikt, bijvoorbeeld door wokgroenten, bouillon, soepen en sauzen. Voeg het bladpoeder naar eigen smaak toe. Moringa blad werkt in gerechten als een gezonde en natuurlijke smaakversterker.

Allergenen informatie

Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor Moringa Oleifera bladpoeder. Verpakt in een ruimte waar ook noten worden verwerkt. Vrij van: Geur, kleur en smaakstoffen, zuivel, maïs, gist, soja, toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.

Waarschuwing

Raadpleeg een deskundige alvorens het product te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten gebruik van kinderen bewaren.

Moringa Oleifera bladpoeder online bestellen?

Via Spiruella kun je eenvoudig Moringa Oleifera bladpoeder bestellen. Biologisch gecertificeerd. Wij verpakken het goed en sturen het dan snel naar het adres van je keuze. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op. Biologisch Moringa Oleifera bladpoeder bestellen doe je dus makkelijk en snel bij Spiruella.nl!
Spiruella.nl heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mai, je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 4,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen