Gratis verzending vanaf 49,-   (Belgie v.a 55,-)   €1,95 verzending v.a. €35,-   Snelle levering 

Superfoods

Als we het over superfoods hebben, hebben we het over voedselbronnen met een concentratie aan mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.

Superfoods hebben invloed op je gezondheid, maar deze invloed is alleen goed als ook de rest van je voedingspatroon op orde is. Superfoods zijn aanvullingen op je gezondheid, naast een gezond levenspatroon.

Voorbeelden van superfoods

Voorbeelden van superfoods zijn chlorella tabletten, kelp poeder, spirulina poeder, bijenpollen, cacao pasta, reishi, chaga, maitake, tarwegras, alfalfa bladpoeder, acerola en maqui.

Wij bieden superfoods in verschillende categorieën. De 6 categorieën die wij aanbieden zijn algen & zee, bijenproducten, cacaoproducten, paddenstoelen, groene superfooding en superfood poeder. Superfoods komen voor in tabletten, capsules en poedervormen

Superfoods winkel online

Via Spiruella is het heel eenvoudig superfoods te kopen. Alle superfoods worden in een nette verpakking verstuurd. Na het bestellen van superfood in onze webshop verzenden wij het netjes en snel naar het adres van je keuze. Heeft u een vraag, kijk dan eens op onze pagina veel gestelde vragen. Heeft u een vraag die er niet bijstaat, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Superfood retourneren

Wij leveren superfoods met garantie die van het artikel verwacht mag worden. Mocht de superfoods niet aan de verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden. Wilt u meer lezen over de voorwaarden? Kijk dan eens op onze pagina retourneren en garantie.