Meer energie, een sterker immuunsysteem, minder stress én een jongere huid?

Je lichaam kan wel wat aanvulling gebruiken!

Krijg jij wel je dagelijkse portie groente en fruit binnen? Dat kan snel gebeuren door een gebrek aan tijd of zin. Of door een intensief leven met veel sporten en werken en door stress of door verouderingssymptomen. Hierdoor heeft je lichaam meer voeding nodig hebt dan gemiddeld.
Daarnaast is ons voedsel aan verarming onderhevig en hebben we  – het liefst natuurlijke – aanvulling nodig op onze dagelijkse voeding!

Meer energie, een sterker immuunsysteem, minder stress én een jongere huid?

Maak Kennis Met Kenzi Super Greens

Een verantwoorde én eenvoudige manier om elke dag meer energie en weerbaarheid te ervaren!

Supergreens

Begin je dag goed met een gezonde smoothie in de ochtend!
Meer dan 27 natuurlijke groenten en fruit in een unieke samenstelling binnen handbereik met Kenzi Super Greens. Krijg op een eenvoudige manier een groot deel van je dagelijkse voedingsstoffen binnen. Binnen 27 seconden is je drankje klaar, één schepje in wat water, roeren, en smullen maar.

Kenzi Super Greens zijn voor jou als...

Begin je dag goed en werk toe naar een stabiele aanvulling van gezonde voeding

Probeer nu met 37% korting!

Kenzi Super Greens korting aanbieding

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt: het leven kan soms veeleisend zijn.

En je lichaam wil helaas niet altijd mee. De verleiding wordt dan groot om allerlei snelle ‘fixes’ te willen zoeken. Een haat-liefdeverhouding met de koffiemachine om op gang te blijven. Een snelle ‘power nap’, overstappen naar een ander dieet, ademhalingsoefeningen, koude douches, …

Been there, done that. Een gemakkelijke en beproefde manier om alles uit je dag te halen, ligt niet voor de hand. Tot nu.

Dat roept meteen de vraag op waarom Kenzi Super Greens voor jou het verschil kan uitmaken.

Waarom kan je een kwalitatief hoogstaand greens supplement als Kenzi Super Greens gebruiken?

Beoordeeld met een 9.2

9.2 / 10
4.5/5
119 reviews
"Kenzi Super Greens is een super product met allle goede supplementen! Ik merk als ik het niet gebruik ( soms laat ik het even voor wat het is😉) Maar nu weer een aantal dagen achtereen en merk gelijk dat ik veel meer energie heb."
Mieke

Het is alsof je je tegoed doet aan de fontein van de eeuwige jeugd

We willen de Kenzi Super Greens niet als wondermiddel bestempelen want die bestaan niet. Maar als ze bestonden, dan kwamen ze daar aardig van in de buurt. De unieke formule van de Kenzi Super Greens voorziet in een groentepoeder met reeks essentiële micronutriënten. Deze geven je zowel fysiek, emotioneel als mentaal een boost. Er zijn 6 belangrijke voordelen die ervoor zorgen dat je je lichaam nu op een natuurlijke manier kan ondersteunen.

Spijsvertering

Kenzi Super Super Greens dragen bij tot een gezonde spijsvertering. Je zal ervan versteld staan hoe snel het typische opgeblazen gevoel tot de verleden tijd zal behoren. Ze zijn een absolute zegen voor je darmflora die weer voor jou in plaats van tegen jou kunnen gaan werken.

Energieboost

Geef je lichaam de brandstof nodig om de motor draaiend te houden. Geen over en weer gependel meer naar het koffieapparaat maar verbaasde collega’s die je komen vragen waar je die tonnen energie vandaan haalt. Je zal ervan versteld staan wat je in een dag gedaan kan krijgen.

Gewichtscontrole

Reken af met die dwangmatige drang naar zoetigheden en hartigheden. De Kenzi Super Greens bevatten een bom aan voedingsstoffen. Zo krijg je weer controle over je hongergevoel. Eet niet meer dan nodig, en ervaar hoe natuurlijk het is te snakken naar gezonde voeding en maaltijden.

Immuunsysteem

Geef je immuunsysteem de ondersteuning die het nodig heeft. Met Kenzi Super Greens zit je gebeiteld want het zit boordevol antioxidanten en fytochemicaliën. Maak van je lichaam een oninneembare vesting voor de ziekmakende bacteriën en virussen.

Voedingsstoffen

De Kenzi Super Super Greens bevatten superfoods, enzymen, vezels en probiotica. Verder zit er ook nog het unieke Fruits & Greens 100:1 extract in. Eén gram hiervan bevat evenveel voedingsstoffen als 100 gram verse groenten en fruit. Een ware schat aan nutriënten in één simpel maatschepje!

Emotioneel welbevinden

Voel je niet alleen energiek, maar ook mentaal messcherp en emotioneel in balans. Met de Kenzi Super Greens denk je helderder en kan je betere keuzes maken, elk moment van de dag. En door een grotere innerlijke kracht en rust kan je beter omgaan met de druk van het leven van alle dag.

Fit door alle seizoenen? Blijf vooral nú investeren in je voeding.

Ontdek Kenzi Super Greens en voel je weer een stuk jonger en energieker.

Waarom Kenzi Super Greens en geen andere greens of supplementen?

Massa’s mensen zoals jij hebben ontdekt hoe gemakkelijk het is om alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft dagelijks binnen te krijgen. Je hebt ondertussen heel wat greens supplementen op de markt. Helaas vertonen sommige greens supplementen ernstige tekortkomingen.

Kenzi Super Greens is gemaakt van volwaardige voeding. De voedingswaarde komt dan ook volledig van de voeding waaruit het poeder is samengesteld. Geen synthetische vitamines dus zoals bij bepaalde supplementen wel het geval is. Andere greens supplementen bevatten soms chlorofylline, een semisynthetische vorm van chlorofyl. Bij de Kenzi Super Greens niets anders dan 100% natuurlijke overvloed.

Kenzi Super Greens bevatten gepatenteerde voedingsstoffen en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om elkaars werking te versterken. Ze werken samen en ondersteunen elkaar voor een optimale bio-beschikbaarheid. Zo kan je lichaam de voedingsstoffen beter opnemen en gebruiken waar ze het meeste nodig zijn.

Veel fabrikanten van groentepoeder supplementen nemen hun toevlucht tot voedingsstoffen van minderwaardige oorsprong. Of erger nog, bevatten ze GGO-ingrediënten. Soms heb je producenten die voor hun greens met gepatenteerde mengelingen werken. Dat maakt het onmogelijk om de werkzaamheid van het supplement in te schatten omdat je niet weet hoeveel van de ingrediënten er precies in zitten.

✓ GEEN synthetische rommel

Kenzi Super Greens is gemaakt van volwaardige voeding. De voedingswaarde komt dan ook volledig van de voeding waaruit het poeder is samengesteld. Geen synthetische vitamines dus zoals bij bepaalde supplementen wel het geval is. Andere greens supplementen bevatten soms chlorofylline, een semisynthetische vorm van chlorofyl. Bij de Kenzi Super Greens niets anders dan 100% natuurlijke overvloed.

✓ GEEN lukraak verzamelde voedingsstoffen

Kenzi Super Greens bevatten gepatenteerde voedingsstoffen en de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om elkaars werking te versterken. Ze werken samen en ondersteunen elkaar voor een optimale bio-beschikbaarheid. Zo kan je lichaam de voedingsstoffen beter opnemen en gebruiken waar ze het meeste nodig zijn.

✓ GEEN minderwaardige ingrediënten

Veel fabrikanten van groentepoeder supplementen nemen hun toevlucht tot voedingsstoffen van minderwaardige oorsprong. Of erger nog, bevatten ze GGO-ingrediënten. Soms heb je producenten die voor hun greens met gepatenteerde mengelingen werken. Dat maakt het onmogelijk om de werkzaamheid van het supplement in te schatten omdat je niet weet hoeveel van de ingrediënten er precies in zitten.

Een ‘één-schep’ oplossing om alle greens en superfoods binnen te krijgen

Een krachtige mengeling van superfoods met vezels, enzymen en probiotica.

Supergreens in smoothie

Dit is een uniek supplement dat ontwikkeld is voor bewuste mensen die elke dag het beste uit zichzelf willen halen. En hen voorziet van energie, hun immuniteit en spijsvertering ondersteunt. De hele mikmak … en dat alles in één schepje.

Groenten en zeker superfoods zijn enorm waaredevol in ons diet. Onze ouders hielden ons niet voor niets aan tafel gegijzeld totdat onze groentjes op waren. Maar onze levensstijl laat het niet altijd toe om al die weldaad aan groenten binnen te krijgen. Begin er maar eens aan, elke dag opnieuw spirulina, chlorella, ginseng en de andere superfoods in de juiste hoeveelheden binnnenkrijgen.

Gelukkig hoef je dat niet te doen. We hebben al het harde werk voor jou gedaan. Het onderzoek, de samenstelling en de selectie van de voedingsstoffen. Zodat jij het meest complete, volwaardige en natuurlijke supergreens supplement kan gebruiken. Alles wat je moet doen is een schepje toevoegen aan je favoriete drank en roeren maar.

kenzi supergreens groentepoeder
supergreens voor meer energie
kenzi supergreens groentepoeder

Ervaar de kracht van meer dan 27 verschillende supergreens, superfoods, groenten en fruit

Supergreen chlorella

Chlorella

Enorm rijk aan chlorofyl. Verbetert de spijsvertering, reguleert het zuur-base evenwicht. Beschermt tegen kanker.

Supergreen spirulina

Spirulina

Rijk aan calcium, ijzer en magnesium. Stimuleert het metabolisme, verbetert de spijsvertering, beschermt de ogen en geeft energie.

Druivenpit

Druivenpit bevat veel vitamine E en collageen. Helt het zicht te verbeteren en houdt de huid gezond.

Groene Thee

Helpt tegen hart- en vaatziekten, hoge cholesterol en bloeddruk. Verbetert ook ons immuunsysteem.

Acerola

Bevat enorm veel vitamine C, maar is ook rijk aan polyfenolen. Beschermt het lichaam tegen veroudering en ziekte.

supergreen tarwegras

Tarwegras

Beschikt over een unieke samenstelling met alles wat ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Siberische Gingseng

Ginseng is vooral effectief bij  vermoeidheid en is goed voor de bloeddruk. Bevordert ook de concentratie.

Spinazie

Bevat foliumzuur, vitamine A, B6, C en antioxidanten. Heeft een positief effect op de neurologische en cognitieve functies.

Boerenkool

Boerenkool zit bomvol vitamine A, C, E en K. Hij bevat ook een waaier aan mineralen zoals ijzer, magnesium en kalium.

Paprika

Uitstekende bron aan vitamine C, maar ook aan verschillende andere vitamines en antioxidanten.

Banaan

Een banaan bevat veel vitamine B6 en kalium. Banaan is goed voor je weerstand, je bloeddruk en je humeur.

Broccoli

Broccoli is rijk aan vezels, vitamine C, ijzer, kalium, bètacaroteen en antioxidanten. Versterkt je immuunsysteem.

Gember

Bevat vezels, vitamines en mineralen die je lichaam beschermen tegen ontstekingen. Stimuleert de opname van nutriënten.

Cranberry

Ernorm rijk aan vitaminen: vitamine C, E, B1, B2, B5, B6, B11 en vitamine K. Dit alles stimuleert groei en een betere weerstand.

Limoen

Limoen bevat heel veel vitamine C. Limoen is ook rijk aan magnesium en kalium en ondersteunt de gezondheid van het hart.

Bestel nu met 37% korting

Ontdek Kenzi Super Greens en voel je weer een stuk jonger en energieker.

Kenzi Super Greens korting aanbieding

Oké, klinkt goed, Manon, maar wat als het voor mij niet werkt?

In de gezondheidssector is het niet mogelijk garanties te geven. Wettelijk niet maar ook omdat elk lichaam anders is. Wie iets anders beweert, kan je beter met de nodige achterdocht bekijken. Wat we wel weten is dat voor het merendeel van onze klanten resultaten heel erg gelijk zijn. Bovendien zien we ook vaak een vast stramien in de tijd waarmee de effecten zichtbaar en voelbaar worden.

Concrete resultaten

Het mooie is dat er al vanaf dag 1 concrete resultaten kunnen zijn en je geen eeuwigheid hoeft te wachten. De typische resultaten die je kan verwachten, zijn:

Fase 1: De eerste tekenen van herstel

Deze worden meestal na enkele dagen al zichtbaar en voelbaar. Als je last hebt van ‘breinmist’ trekt die vaak al op. Loomheid en somberheid maken geleidelijk aan plaats voor meer vitaliteit en levenslust. De eerste tekenen dat het de goede kant op gaat met je energie zijn meestal subtiel maar wel onmiskenbaar.

De drang naar zoetigheden en hartigheden wordt draaglijker. Meer zelfs, sommigen hunkeren na de enkele dagen al naar hun groene sapje in plaats van naar junk food of snoepgoed. Je ontlasting wordt consistenter en je stoelgang verloopt vlotter.

Fase 2: De motor gaat op volle toeren draaien

Na enkele weken zal je merken dat je meer gefocust en energieker bent. Met een schepje Kenzi Super Greens ervaar je een boost in energie die je een groot deel van de dag vooruitbrandt. Lusteloos in de sofa liggen ‘s avonds zal er niet meer in zitten met de tonnen energie die je te over hebt. Als je een dag overslaat, voel je nu echt wel het verschil.

Beeld je in wat er allemaal mogelijk wordt met productiviteit zonder grenzen. Energie om voor jezelf gezondere maaltijden te bereiden, voor projectjes die al een hele tijd zijn blijven liggen, en ga zo maar door…

superfood energie super greens

Fase 3: Je gaat nu echt helemaal in overdrive

Na enkele maanden zijn de effecten nog sterker voelbaar. Gebruikers meldden dat ze van diepgewortelde problemen af raken, zoals allergieën en migraine. Ook koffieverslavingen zijn tegen dan definitief de deur gewezen, zonder de vervelende ontwenningsverschijnselen.

De drang naar ongezonde snacks is nagenoeg volledig verdwenen. Samen met de toegenomen mentale focus en innerlijke kalmte ben je zo in staat gezondere en beter keuzes te maken. Niet alleen op het vlak van voeding maar ook elders in je leven. Je bent ook heel wat stressbestendiger.

glas met supergreens

Één schep, één keer per dag, elke dag

✓ Volwaardige voeding

Elke portie is als een 8-in-1 supplement. Probiotica, enzymen, mineralen, vitaminen, … Alles wat je nodig hebt om je top te voelen, elke dag opnieuw.

✓ Lekker en fris

Niet enkel hebben we een product ontwikkeld dat fantastisch werkt, het smaakt nog eens heerlijk! Op smaak gebracht met citrusvruchten en stevia.

glas met supergreens

✓ Ongelooflijk gemakkelijk

Eén enkel schepje, elke dag opnieuw. Voor een overvloed aan voedingsstofffen. Voor een optimale opname door ons lichaam. Eenvoudiger kan het niet.

✓ Voor iedereen geschikt

Van de meest actieve sporter of carrièrejager tot de drukbezetste ouder en alle schakeringen tussenin. Ook nog eens keto, paleo en vegan vriendelijk

Drink meer groente, minder koffie!

Kenzi Super Greens korting aanbieding

Bestel je dagelijkse portie Kenzi Super Greens al vanaf 1,17 per dag (goedkoper dan een kop koffie).

Eerlijk, als ik het zelf niet voelde, zou ik het niet geloven

Misschien denk je op dit moment wel ‘allemaal leuk en aardig, maar ik voel me eigenlijk best goed en energiek.’ Super, dan weet je hoe belangrijk het is om gezond en fit te zijn én te blijven. Een supplement als Kenzi Super Greens werkt ook preventief. Het is een beproefde manier om je lichaam die boost in ingrediënten te geven zodat het elke dag op zijn top kan blijven presteren.

Technisch gezien blijft het natuurlijk een supplement en niets kan de voedingswaarde kloppen van verse groenten, fruit en superfoods. Maar dit supplement komt wel verduiveld dicht in de buurt. Voor alle duidelijkheid, we moeten dus verse groenten en fruit blijven eten. Daar is geen ontkomen aan. Sowieso zijn supergreens wel super handig om je opname van vitaminen en mineralen te verhogen.

Als je dan weet dat het slechts seconden kost om deze weldaad aan voedingsstoffen te bereiden en te consumeren, dan rest er nog maar één vraag? Wat houd je nog tegen om het zelf te proberen? Ik weet uit eigen ervaring hoe snel en diep Kenzi Super Greens kunnen werken. En ik wil niets liever dat iedereen de kans krijgt op een leven vol energie en gezondheid. Test het dus uit en ervaar zelf het verschil.

Ervaringen van klanten

Ervaring van Robin:

30 seconden per dag om je leven te transformeren

Mengen

Meng met 20 cl koud water of vruchtensap in een glas. Roeren en genieten maar…

Schudden

Doe één schepje greens in een glazen of metalen shaker met je favoriete vloeistof.

Blenden

Doe een schepje Kenzi Greens bij je favoriete smoothie…

Kenzi Super Greens - dagelijkse energiebooster in één glas

9.2 / 10
4.5/5
119 reviews

Veganistisch

Soja vrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Spaar ZEKER 37% uit deze week

Korting al verrekend wanneer je hieronder bestelt

Basis

Starter Pakket

pot supergreens

€59,50

€1,98

€37,50

€1,27

per portie

37% korting

30 porties

Populairst

Premium Pakket

3 potten supergreens

€178

€1,98

€109

€1,21

per portie

39% korting

90 porties

Voordeligst

Boost Pakket

6 potten supergreens

€357

€1,98

€211

€1,17

per portie

41% korting

180 porties

Geniet van onze '30 Dagen Geen Resultaat Geld Terug’ Garantie

Je hebt niets te verliezen want ik neem het risico helemaal op mij. Zo overtuigd ben ik van de kwaliteit van ons product. Probeer het dus gewoon 30 dagen uit en als je geen concreet resultaat ervaart dan krijg jij je investering helemaal terug!

Veel gestelde vragen

In elke pot zitten 30 porties van 10 gram. Dat betekent dat je 1 pot per maand nodig hebt bij het aanbevolen gebruik van 10 gram (1 maatschepje) per dag.

Naast superfoods als spiruelina, chlorella en tarwegras zit in Kenzi Super Greens de groente en fruitsoorten: Boerenkool, spinazie, broccoli, pastinaak, witte kool, bloemkool, wortel, radijs, paprika, erwt, rucola, alfalfa, gember, banaan, frambozen, kiwi, citroen, limoen, mango, pruimen, cranberry, bosbes, sinaasappel, kers en aardbei.

De Kenzi Super Greens zijn 100% natuurlijk, GMO-vrij en glutenvrij. Verder bevatten ze geen kunstmatige zoetstoffen of toegevoegde suikers.

Je kan de Kenzi Super Greens op elk moment van de dag, ‘s ochtends of ‘s middags, innemen.

Veel mensen nemen een smoothie in de ochtend om de dag goed te beginnen (inclusief het vocht wat je inneemt).

Let op! Het is geen vervanging van je maaltijd, maar een ultieme aanvulling!

Je kan de Kenzi Super Greens met wat water mengen, maar ook bijvoorbeeld met sinaasappelsap. Je kan het poeder ook toevoegen aan je favoriete smoothie. Of doe het de avond ervoor in een shaker met wat water, zo ben je zeker dat het de volgende dag volledig is opgelost.

  • De aanbevolen dosis bedraagt 10 gram.
  • Als je in het begin last hebt van ontgiftingsverschijnselen, kan je beter voor een ondersteunende dosis van 5 gram gaan.
  • Heb je een erg actieve levensstijl, of doe je zwaar fysiek werk, dan kan je een booster dosis nemen van 20 gram per dag
25,2 kcal, 0,26 g vet, 2,22 g koolhydraten, 3,61 g vezels, 0,028 g zout en 1,61 g eiwit.

De Kenzi Super Greens zijn gemaakt van echte voeding en bevat geen kunstmatige toevoegingen, dus je kunt het overal mee combineren, ook met medicijnen.
Om dezelfde reden kan je het groentepoeder ook veilig gebruiken tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding. Ook kinderen onder de 12 jaar kunnen het gebruiken als een goede aanvulling op hun voedingspatroon. Een halve maatschep is voor hen ruim voldoende.

De Kenzi Super Greens is vrij van alle bekende allergenen en dierlijke ingrediënten (gluten, soja, lactose, vis, noten, selderij, sesam, weekdieren, lupine, eieren en schaaldieren).

We zullen je nooit adviseren je minimale dagelijkse 300 gram groenten en twee stuks fruit te laten staan voor Kenzi Super Greens. Vers is altijd het beste!

Het is geen vervanging van een gezonde maaltijd, maar een ultieme aanvulling.

Veel mensen komen niet aan de dagelijkse vitamine en mineralenbehoefte. Dit komt door een stressvol, druk leven, door onwetendheid en/of doordat onze gewassen steeds minder voedingswaarde oplevert.

Kenzi Super Greens is ontwikkeld als alternatief voor allemaal losse (synthetische) supplementen, is 100% natuurlijk, supergeconcentreerd en daarmee een ultieme aanvulling op je dagelijkse groente en fruit.

Bekijk hier het etiket van Kenzi Super Greens. Klik op de afbeelding om het etiket in een nieuw venster te openen:

De "Geen Resultaat Geld Terug" Garantie

Spiruella.nl streeft ernaar om je volledig tevreden en gerust te stellen. Daarom bieden we een 30-dagen geld terug garantie. Als je op bepaald moment tot de conclusie komt dat dit niet de meest voedzame, heerlijke super greens mix is die je dacht, onthoud dan dat je beschermd bent door onze standaard 100% geen-resultaat-geld-terug-garantie.  Stuur ons gewoon de lege pot(ten) terug en wij betalen je tot de laatste cent terug, zonder vragen te stellen. Als je dus ongelukkig bent over je aankoop en je zou een terugbetaling willen, dan vind je hier precies wat je moet doen:
• Neem contact op met het Spiruella team via info@spiruella.nl van maandag tot vrijdag tussen de 9.00 uur en 17.00 uur. Wij geven je dan graag ons retouradres, zodat er geen materiaal verspild wordt en je krijgt een retournummer ter bevestiging. Dit is een makkelijk en moeiteloos proces.
• Geef de lege pot terug, samen met de ontvangen factuur en het bevestigingsnummer dat je toegewezen hebt gekregen.
• Het is jouw verplichting om de retourpost te betalen, en we raden je aan om de tracking en bevestigingsnummer voor controle te bewaren.  Opmerking: Wij moeten de pot binnen 60 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum ontvangen, zodat de restitutie geldig is.
• Wij zullen uw volledige bestelling terugbetalen, exclusief verzendkosten, zolang alle ingekochte potten worden teruggestuurd.
Deze richtlijnen werden opgrsteld om je tevreden te houden, terwijl we tegelijkertijd ervoor zorgen dat we de komende jaren een kwaliteitsproduct kunnen aanbieden aan andere gelukkige klanten. Kenzi Super greens terugsturen zonder te voldoen aan ons beleid zal helaas tot gevolg hebben dat uw transactie niet terugbetaald kan worden.
Nadat je de bovenstaande stappen hebt nageleefd, geef ons dan voldoende tijd voor verzending, kwaliteitscontrole en communicatie met betaalsystemen en banken, terwijl je geduldig wacht op je terugbetaling.