Maak een heerlijke maaltijd met speltvlokken! Speltvlokken zijn grof gemalen stukken spelt. Maar wat is spelt eigenlijk? Spelt is een van de oudste granen uit de oertijd. Speltvlokken kunnen erg goed gebruikt worden in smoothies om je smoothie meer voedingswaarde te geven of je maakt een heerlijke pap van de vlokken. Ook kunnen speltvlokken gebruikt worden als garnering over bijvoorbeeld cakes en taarten. Spelt heeft als voordeel dat het licht verteerbaar is.

Speltvlokken pap

Van speltvlokken kun je ook een heerlijke speltvlokken pap maken. Deze pap heeft een heerlijke nootachtige smaak! Om speltvlokken pap te maken kook je de speltvlokken 10 minuten in bijvoorbeeld amandelmelk, daarna laat je het nog 5 min nawellen. En klaar is je pap! Hierna kun je naar wens ingrediënten toevoegen om de pap wat extra smaak te geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een chocoladepap met cacaonibscacaopoeder en banaan of een tropische pap met kokosrasp en mango. Alles is mogelijk met speltvlokken pap! Een heerlijk, gezond en makkelijk ontbijt voor elke dag.

Speltvlokken kopen

Wil je speltvlokken kopen? Dan ben je bij Spiruella aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment aan biologische superfoods en rawfood. Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies. Speltvlokken kopen doe je gemakkelijk en snel in onze webshop!