Siberische Ginseng poeder biologisch

7,-
Op voorraad
Belangrijke kenmerken:
 • Biologisch
 • 100 gram
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Product informatie

Productnaam: Siberische Ginseng
Inhoud: 100 gram
Soort: Poeder
Soort: Kruid/plant
Herkomst: Rusland
Verpakking: BPA-vrije druk- en sluitverpakking
Dosering: 1-2 gram per dag
Toepassing: In een drankje, yoghurt, dessert, smoothie, water of maak er thee van (3-5 gram, 5-10 minuten koken en daarna zeven)
Certificering: Biologisch
Fabrikant: Spiruella.nl

Voedingswaarde Panx Ginseng Poeder

Energie 1355/321 KJ/kcal
Vetten: 0.83 g/100 g
Waarvan verzadigd   0.12 g/100 g
Koolhydraten 55.42 g/100 g
Waarvan suikers 10.92 g/100 g
Voedingsvezels 19.6 g/100 g
Eiwitten 13.28 g/100 g
Zout 29 mg/100 g

Siberische Ginseng poeder biologisch product omschrijving

Er zijn meer dan 30 verschillende soorten planten die geassocieerd worden bij de Ginseng planten.

Wat is ginseng dan wel precies?

Ginseng is in feite een gewoon in het wild groeiend plantje dat bloeit door mooie rode bessentrosjes te vormen. Duizenden jaren geleden al, ontdekte men dat de wortel van deze plant geneeskrachtige eigenschappen bezit. De chinezen geloven dat ginseng al zo oud is als de mensheid zelf en dat ginseng een vorm van de mens is die in de aarde zelf groeit. De vorm van de wortel is de oorzaak voor die gedachte omdat deze de vorm heeft van een lichaam met armen en benen. Daarom noemt men ginseng ook wel ‘menswortel. In feite kunnen alle delen van deze plant gebruikt worden voor diverse doeleinden maar wanneer men het over ginseng heeft bedoelt men eigenlijk altijd de wortel. Wat we in ieder geval wel zeker weten is dat ginseng al zeker 5000 jaar wordt gebruikt om zijn geneeskrachtige werking. 

Lees meer over Ginseng

Wilt u de  Siberische  Ginseng poeder kopen? Bestel deze dan snel en gemakkelijk op via Spiruella.nl en ontvang uw poeder snel in huis. Heeft u vragen over dit product of over andere artikelen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Wat is Siberische Ginseng ?

Siberische ginseng werkt als adaptogeen, dat wil zeggen dat het lichaam en geest zich makkelijker laat aanpassen aan extreme situaties. 

Siberische ginseng is van belang bij geestelijke inspanningen en activiteit. Het ondersteunt een normale concentratie en een heldere geest. Het houdt u evenwichtig in stress situaties. 

Het kruid bevat in tegenstelling tot Panax ginseng geen ginsenosiden, waardoor het gezien wordt als een milder preparaat. Het hoofdbestanddeel in de Siberische ginseng wordt gevormd door een grote groep actieve componenten; de zogenaamde eleutherosiden.

Toepassing en aanbevolen dosering

1-2 gram per dag oplossen in een drankje, yoghurt of desserts, smoothie, water of maak er thee van. Dit doe je door 3 gram 5 tot 10 minuten in water te koken en daarna het poeder er uit te zeven, zodat het klaar is om te drinken. 

Allergenen informatie

Niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor Siberische Ginseng. Verpakt in een ruimte waar ook noten worden verwerkt. Vrij van: Geur, kleur en smaakstoffen, zuivel, maïs, gist, soja, toegevoegde suiker, conserveringsmiddelen en vulmiddelen.

Waarschuwing

Raadpleeg een deskundige alvorens het product te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Droog, koel en buiten gebruik van kinderen bewaren.

 

Spiruella.nl heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen