spirulina cracker recept

Spirulina sesam crackers

Ingredienten:

1 eetlepel spirulina

3 bananen

1/2 kopje rauwe biologische sesamzaadjes

1 kopje kokosrasp

1 eetlepel vanille

2 eetlepels kokosolie (gesmolten)

1/4 theelepel(Keltisch) zout

 

Hoe te bereiden?

  1. Meng de bananen, spirulina, vanille en zout in de blender.
  2. meng ca. 30seconden op hoge snelheid en zet de snelheid daarna lager waarna je de (gesmolten) kokosolie toevoegt.
  3. Giet het mengsel in een kom, voeg de kokosrasp en het biologische sesamzaad toe. Vermeng het goed
  4. Verspreid het mengsel op bakpapier op een platte schaal of bakplaat en laat het drogen op kamertemperatuur voor 12-15 uur of tot ze knapperig zijn. Je kunt het ook in een oven op lage temperatuur. Ca 30 -40 graden.