Gedroogd Fruit

Toont alle 7 resultaten

Gedroogde vruchten zijn een ideale vervanger voor geraffineerde suikers. Door de natuurlijke fruitsuikers kun je gedroogd fruit perfect gebruiken als suikervervanger in je dagelijkse voeding, maar het is ook goed te gebruiken in taarten of cake. Tevens is gedroogd fruit gezond en een goed alternatief voor ongezonde snacks. Op Spiruella.nl kun je diverse soorten gedroogd fruit kopen.

Wat is gedroogd fruit eigenlijk?

Door het vocht uit rijpe vruchten te onttrekken, wordt het fruit kleiner en droger. Dit drogen wordt gedaan in een daarvoor bestemde droogmachine. Het vocht wat eruit onttrokken is heeft geen smaak, de vruchten worden hierdoor erg smaakvol. Een andere methode om vruchten te drogen is door ze te vriesdrogen. Bij vriesdrogen wordt het vocht uit het fruit onttrokken door ze tot zeer lage temperatuur te bevriezen, waardoor de watermoleculen verdampen. Door het drogen van fruit wordt de houdbaarheid verlengt. De bacteriën die fruit doen rotten, hebben namelijk vocht nodig om dit rottingsproces in gang te zetten. Zo kun je gedroogd fruit goed bewaren. 

 

Gedroogd fruit kopen?

Wil je gedroogd fruit kopen of ben je op zoek naar een lekker en verantwoord tussendoortje? Dan ben je bij Spiruella.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan gedroogde vruchten, vooral veel verkocht zijn gedroogde vruchten als dadels, abrikozen, pruimen en vijgen. Ze zijn makkelijk mee te nemen en zitten vol met voedingsstoffen.
Behalve gedoogd fruit hebben kun je bij ons ook terecht voor heerlijke noten en superfoods. Met ons ruime aanbod kun je eindeloos variëren.

1,952,90
-26%

AANBIEDINGEN

Goji bessen

3,959,95
Uitverkocht
2,854,00
Uitverkocht
4,95
>