Probiotica

Toont alle 2 resultaten

chlorella pyrenoidosa, een piepklein gezondheidsbommetje

De pyrenoidosa chlorella behoort tot de familie van de chlorella, algen welke deze naam te danken hebben aan hun hoge concentratie groen gekleurd chlorofyl, een sterk anti-oxidant. Het organisme staat bekend als een superfood door zijn hoog gehalte aan eiwitten, mineralen, vitaminen, aminozuren, omega-3-vetzuren en vezels. Omdat de algen een stevige celwand bezitten welke slecht verteerbaar is, worden ze gedroogd en gemalen tot een poeder dat via capsules kan worden ingenomen.

Probiotica

Psylliumvezels

6,9524,95
Uitverkocht
6,95

Kelp, een veelzijdige superfood

Kelp is een zeewier, een super gezonde zeegroente. Het is een rijke bron aan jodium en het kan ook als ijzerbommetje worden bestempeld. Verder bevat het een enorme vari√ęteit aan mineralen en vitaminen en is het dus geschikt als algemeen voedingssupplement. Het is te verkrijgen als kelp tabletten maar als kelp poeder kan het net zo goed worden gebruikt in sapjes en smoothies of om gerechten op smaak te brengen.

msm poeder kopen voor een gegarandeerde zwavelreserve

msm staat voor methylsulfonylmethaan, een zwavelhoudend organisch molecule. Zwavel maakt deel uit van de moleculaire structuur van bijna al onze lichaamseigen eiwitten, belangrijke bouwstenen van ons lichaam. Via onze normale voeding krijgen we maar een beperkte hoeveelheid zwavel binnen. Je kan tekorten aanvullen door msm poeder toe te voegen aan je voedingsschema.
>