Gojibessen

Toont alle 2 resultaten

De helder oranje rode Gojibessen komen van de struik “Lycium Barbarum” en zijn één van de bekendste uit de superfood familie.De bes heeft vele kwaliteiten en kunnen een prima onderdeel zijn van een gezonde en gevarieerde levensstijl. Bestel eenvoudig de hoge kwaliteit gojibessen online bij Spiruella!

5,0013,00
5,00113,50

Gojibessen

In ons assortiment de gojibessen, gojibessen poeder en gojibessen met rauwe chocola. De smaak is een soort van kruising tussen een cranberry en kers. Over of gojibessen lekker zijn hoef je niet te twijfelen!


Gojibessen kopen

Wil je graag de gojibessen kopen? Bij Spiruella ben je aan het juiste adres! Naast de gojibessen hebben wij ook nog in ons ruime assortiment superfoods als açai bessen en inca bessen. De inca bes heeft een hoog eiwit gehalte en heeft een volrijke smaak. De gojibessen kunnen verwerkt worden in smoothies, salades of in je yoghurt, maar zijn ook heerlijk om los te eten als snack. Ook kan je thee maken of water mengen van goji voor een smaakvol en gezond drankje. Gemakkelijk goji bessen kopen voor een scherpe prijs kan in de webwinkel van Spiruella!