Gezondheid op maat

Een Healthy Lifestyle is de basis. Pure en gezonde voeding, natuurlijke beweging en ontspanning heb je nodig om zo lang mogelijk fit te blijven en vitaal ouder te worden. In goede gezondheid en met veel plezier ouder worden daarin denken wij graag met je mee.

Naast een healthy lifestyle kun je aanvullingen doen door op een natuurlijke manier gebruik te maken van raw poeders en tabletten gemaakt van producten rechtstreeks uit de natuur. Zo onbewerkt mogelijk, zonder gifstoffen, toegevoegde suikers en E-nummers. Pure en natuurlijke suppletie. Wij gaan voor jou op zoek naar de meest zuivere producten.

Naast de producten in de webshop Spiruella bieden wij in onze praktijk Previmed “Gezondheid op maat”. Dit houdt in dat we doormiddel van een computer gestuurde meting inzicht kunnen geven in je vitaliteit en gezondheid. (Denk aan voedselovergevoeligheden, allergieën, tekorten aan voedingsstoffen) Aan de hand van deze APK Keuring kan er een persoonlijk plan worden opgesteld om je zelfhelende vermogen te stimuleren en je fysieke en mentale gesteldheid te verbeteren.

Je kunt denken aan de volgende klachten: Overgewicht, Ondergewicht, Burn-out of stressklachten, Vermoeidheid, Voedselovergevoeligheden, Allergieën, Huidklachten, Hoofdpijn/migraine, Ontstekingen, Schimmelinfecties, Gewrichtsklachten, Astma, Eczeem, Zwaarmoedigheid en depressie, Bijwerkingen van medicijnen, Bronchitis, Schimmelinfecties, Detox (nicotine, alcohol, drugs), AD(H)D, Onvruchtbaarheid, PMS, Menopauze, Verslavingen.

Voor wie:

  • Voor iedereen van 25 tot 150+ jaar
  • Voor wie niet lekker in zijn vel zit
  • Voor wie preventief "bezig zijn met gezondheid" belangrijk vindt
  • Ter ondersteuning van een reguliere behandeling
     

Wil jij ook “Gezondheid op maat”? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij een vestiging van Lifestyle Coaching Nederland of Previmed, we denken graag met je mee!

Hartelijke en vitale groet,

Raymond Dörfel & Bobby Bruins

 

Praktijknaam Therapeut

Adres

Telefoon Email

Website

Previmed

Raymond Dorfel 

Bieslookstraat 31, 9731 HH Groningen

06 21 975 438

info@previmed.nl 

www.previmed.nl

De Spegel Sabine van Kammen Rinzeslan 3, 9084 ER Goutum 06 48 460 939 info@despegel.nl

www.despegel.nl

Longevity Praktijk Noord  Bobby Bruins Roderweg 19A, 9321 TS Peize 06 24 691 355 info@lpnoord.nl

www.lpnoord.nl

Vital Clinics Evelyn Stoelinga Hoendiep 1, 9718 TA Groningen 050 21 12 775

info@vitalclinics.nl

www.vitalclinics.nl