Gratis verzending vanaf 49,-     Biologische certificering     Snelle levering     Gratis retour

chlorella 7 product(en)

Chlorella behoort ook in het rijtje superfoods. Spirulina en chlorella zijn beide algen. De blauwgroene spirulina-alg komt voor in zoutwater. Chlorella komt juist voor in zoet water en heeft een groenige kleur. In oosterse landen zijn beide algen jaren erg populair. Ook in Nederland worden ze bekender en veel verkocht. Chlorella is verkrijgbaar als poeder en als supplement. De poeders zijn handig toe te oegen aan bijvoorbeeld smoothies. De algen vormen geen vervanging voor groente of fruit.

Chlorella tabletten

Chlorella tabletten uit ons assortiment zijn een uitkomst voor u. De tabletten zijn eenvoudig te integreren in uw dagelijkse ritme. Voor het beste resultaat neemt u Chlorella tabletten drie keer daags op een lege maag in. Bijvoorbeeld een half uurtje vóór het ontbijt, de lunch of de avond maaltijd. Zo is het eenvoudig te onthouden.

Chlorella poeder

Houd je van experimenten met superfoods in smoothies, sappen of andere lekkernijen? Bekijk dan ons aanbod Chlorella poeder online. Chlorella poeder is erg eenvoudig te verwerken in een groene smootie in de ochtend, bijvoorbeeld met:

- Drie stokken bleekselderij
- Één rijpe banaan
- Vier rijpe kiwi’s
- Twee glazen water

Op deze manier begin je gemakkelijk en snel je dag met Chlorella poeder van Spiruella.nl