Nederlandse geproduceerde Chlorella Pyrenoidosa poeder

18,-

14,-

Op voorraad
Belangrijke kenmerken:
 • Nederlandse kweek
 • Ontgiftend
 • Hoog in chlorofyl en eiwitten
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Product informatie

Inhoud: 200 gram
Toepassing: ontgiftend, vitaminen, mineralen
Certificering: Biologisch
Fabrikant: Duplaco

Voedingswaarde:

Energie 1882/70 KJ/kcal
Vetten: 13.4 g/100 g
Waarvan verzadigde vetzuren 2.72 g/100 g
Koolhydraten 17.3 g/100 g
Waarvan suikers 0.8 g/100 g
Eiwitten 59.1 g/100 g
Vezels 12.08 g/100 g
Zout 54 mg/100 g
     

Chlorella Pyrenoidosa poeder Bio omschrijving

Productnaam
Chlorella Pyrenodoisa poeder

Land van herkomst
Nederland

Type product
Zoetwateralg

Ingrediënten Chlorella poeder
Biologisch gecertificeerd Chlorella Pyrenodoisa poeder.

Toepassing en aanbevolen dosering
Roer een tot driemaal daags 1 theelepel (2-3 gram) chlorella door een glas water of meng het door je favoriete yoghurt, smoothie, shake of sap. Dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Voeg vitamine C en vezels toe. (maqui bes, psylliumvezels)

Chlorella bindt zich aan metalen en gifstoffen in het lichaam en wordt daarom veel ingezet voor ontgifting

Van chlorella is tijdens onderzoeken op dieren aangetoond dat het helpt om schadelijke zware metalen uit het lichaam af te voeren 

Als u kwikvullingen in uw tanden heeft, bent gevaccineerd, regelmatig vis eet, bent blootgesteld aan straling of voedsel uit China consumeert, kunt u zware metalen op de loer hebben in uw lichaam. Het is belangrijk voor uw algehele gezondheid en welzijn om proactief te zijn in het ontgiften van zware metalen en toxines.

Een van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van chlorella is dat het zich zelfs rond hardnekkige gifstoffen in ons lichaam wikkelt, zoals lood, cadmium, kwik en uranium, en voorkomt dat ze opnieuw worden opgenomen. Regelmatige consumptie van chlorella kan zelfs helpen voorkomen dat zware metalen zich ophopen in de zachte weefsels en organen van ons lichaam.

Ontgift Straling en Chemotherapie
Bestralingstherapie en chemotherapie zijn tegenwoordig de meest voorkomende vormen van kankerbehandeling. Iedereen die een van deze behandelingen heeft ondergaan, of iemand kent die dat wel heeft gedaan, weet wat een tol zij op het lichaam eisen. Chlorella's hoge chlorofylgehalte heeft aangetoond dat het het lichaam beschermt tegen behandelingen met ultraviolette straling terwijl het radioactieve deeltjes uit het lichaam verwijdert.

Volgens onderzoekers van Virginia Commonwealth University Medical College,

Cellulaire componenten en functies van het immuunsysteem blijven op of nabij normale niveaus en worden minder nadelig beïnvloed wanneer patiënten chemotherapie ondergaan en / of immunosuppressieve medicijnen zoals steroïden gebruiken.

De twee jaar durende studie van de universiteit stelde onderzoekers in staat om te observeren dat glioom-positieve patiënten minder infecties van de luchtwegen en griepachtige ziekten hebben bij het gebruik van chlorella

Bewaren en houdbaarheid
Ons Chlorella poeder wordt tegen het zonlicht beschermd, zodat de voedingsstoffen bewaard blijven. Zorg er zelf ook voor dat de verpakking op een droge plek afgesloten wordt opgeborgen. 

Bekende Chlorella bijwerkingen
Kan tijdelijke ontgifting verschijnselen veroorzaken. Chlorella kan een allergische reactie bij sommige gebruikers veroorzaken, welke zich manifesteert als ademhalingsmoeilijkheden, een beklemmend gevoel in de keel, pijn op de borst, huid netelroos, huiduitslag, jeuk of gezwollen huid. Als u een van deze allergische symptomen ervaart, stop dan onmiddellijk met Chlorella en raadpleeg uw arts.

Contra-indicaties
In de aangegeven doseringen zijn van chlorella geen contra-indicaties bekend. 

Verpakking:
In de handige lichtdichte druk en sluit verpakking zit 200 gram poeder.

Voorbereiding
Na het oogsten van de algen is wordt het op een speciale manier zacht gedroogd en verpulverd. (Celwanden worden gebroken)

Certificering: 

 

Disclaimer
Deze productspecificatie is niet gecontroleerd of geverifieerd door toezicht gevende instanties. Dit product is niet bedoeld ter diagnose, behandeling, genezing of ter voorkoming van ziektes en/of aandoeningen.

 

Spiruella.nl heeft veel vertrouwen in de producten die we aanbieden. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk toegestane informatie op de website te vermelden. Echter zijn wij geen medisch specialisten en doen daarom geen uitspraken over de werkzaamheid, diagnose, voorkoming, preventie, behandeling of genezing door onze producten.
Gezondheid op maat?

Stel je vraag per e-mail. Je kunt ook bellen of een appje sturen: +316 407 62 998 (Bart)
E-mail: info@spiruella.nl

 • Biologische certificering
 • Advies op maat
 • Eenvoudig bestellen
 • Gratis verzending v.a. 49,- anders 5,95
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten