Kelp poeder gemaakt van Kelp! Dit is een zeewier dat jodium bevat. Daarnaast verzamelt het plantje voedingsstoffen uit zeewater, waardoor het ook essentiële mineralen en spoorelementen bevat.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kelp poeder gebruik

Het kelp poeder gebruik van Spiruella is zeer eenvoudig. Poeder is erg handig wanneer je je de voedingsstoffen wilt mixen met je dagelijkse voeding. Het kan bijvoorbeeld eenvoudig door versgeperste sappen en smoothies worden geroerd. Maar het kan ook door een yoghurt en granen ontbijt zodat je in de ochtend een goede start hebt. Daarnaast heeft poeder het voordeel dat het sneller kan worden opgenomen door lichaam dan tabletten. Zo maak je maximaal gebruik van wat de natuur te bieden heeft.

Kelp poeder kopen

Bij Spiruella kun je kelp poeder kopen tegen een scherpe prijs. Deze superfood kun je uitstekend combineren met andere supervoeding uit ons assortiment. Een vezelrijk voedingspatroon ondersteun je met het lekkere, gedroogde fruit uit onze webwinkel. Kortom superfoods en kelp poeder kopen bij Spiruella draagt bij aan een evenwichtig voedingspatroon!

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.