Gratis verzending vanaf 49,-   (Belgie v.a 55,-)   €1,95 verzending v.a. €35,-   Snelle levering 

Acai bessen 0 product(en)

Als je al een tijdje rondwaart in de wereld van superfoods, dan heb je zeker wel gehoord over deze kleine besjes, namelijk de acai bessen. De acai bessen zijn een waardevolle aanvulling op je dagelijkse voeding.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Acai bessen afvallen

Deze gezonde besjes kunnen je uitstekend ondersteunen wanneer je een dieet aan het volgen bent. Die geven je sneller een verzadigd gevoel. Kies in plaats van ongezonde snacks, voor een schaaltje yoghurt met acai bessen, noten en zaden om de honger te stillen. Op deze manier laat je de suiker staan en krijg je alle voordelen van de acai bes gemakkelijk en snel binnen!

Acai bessen kopen

Acai bessen kopen doe je eenvoudig online bij Spiruella. Je vindt bij ons acai bessen poeder in het assortiment van biologische teelt. Zo weet je zeker dat de acai bessen geen schadelijke stoffen bevatten van bestrijdingsmiddelen. Acai bessen poeder is gemakkelijk en smakelijk te verwerken in smoothies, yoghurt en sappen. De combinatie van acai bessen met gedroogd fruit, muesli en yoghurt is lekker en goed voor je dagelijkse ontbijt! Heb je nog vragen over het acai bessen kopen? Of ben je benieuwd of het geschikt is voor jouw dieet? Onze klantenservice zit voor je klaar!