Paarse mais poeder raw bio

Paarse Mais poeder.

De kans is groot dat je wel eens hebt gehoord over de gezondheidswaarden van bosbessen. Met hun diep blauwe kleur, zijn ze hoog in anthocyanen, een vorm van flavonoïden.
De flavonoïden in bosbessen kunnen bescherming bieden door verhoging van de antioxidante verdedigingsmechanismen in het lichaam.
Net zoals bosbessen, zit Paarse mais poeder propvol met anthocyanen.

Paarse mais en bosbessen zijn niet de cure-all-in van zichzelf, maar moeten deel uitmaken van een gevarieerde voeding die rijk is aan kleurrijke groenten.
Hoe meer kleur in uw groenten, hoe beter. Er gaat niets boven een goed dieet.

Voor duizenden jaren hebben de mensen van de Andes de paarse maïs geweekt om een verfrissend drankje chicha genoemd te maken, die nu wordt erkend als
een voedzame powerdrink vanwege de extreem hoge anthocyaninin inhoud.

Paarse mais heeft een heerlijke smaak die vergelijkbaar is met standaard mais en een mooie diepe paarse kleur. Het bevat een selectie van voedingsstoffen zoals anthocyaan en is absoluut ideaal in smoothies, shakes, proteïne dranken, vruchtensappen en desserts.

Paarse mais is een van de weinige paarse planten, vruchten en zaden op onze planeet. Het gedijt in de lage valleien van de Peruaanse Andes en is een favoriet onder veel Zuid-Amerikaanse landen zoals Colombia, Ecuador, Bolivia, Chili en Argentinië.
Paarse maïs is een integraal bestanddeel in verschillende Zuid-Amerikaanse gerechten en drankjes, waaronder chips, taco's en chicha morada.

Paarse mais studies en gezondheidsvoordelen.

Helaas mogen we hier niets meer over vertellen vanwege Europese richtlijnen! 

Het grote aantal anthocyanen welke zich in Paarse mais poeder bevinden en waarvan wordt verondersteld dat deze een cruciale rol spelen in de bestrijding van ziektes zijn als volgt:

* Cyanidine-3-D-glucoside
* Pelargonidin-3-D-glucoside
* Peonidin-3-O-D-glucoside
* Cyanidine-3-D-(6-malonyl-glucoside)
* Pelargonidin-3-D-(6-malonyl glucoside)
* Peonidin-3-D-(6-malonyl-glucoside).