Gratis verzending vanaf 49,-     Biologische certificering     Snelle levering     Gratis retour

Gojibessen 2 product(en)

De meest voedzame bessen ter wereld zijn de helder oranje rode gojibessen. De bessen komen van de struik “Lycium Barbarum” en zijn één van de bekendste uit de superfood familie. Ze zijn rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidanten. De bes heeft vele kwaliteiten en helpen jou op weg naar een gezonder leven. Bestel eenvoudig de hoge kwaliteit gojibessen online bij Spiruella!

 • Goji bessen Goji bessen

  Goji bessen

  4,95
  • Gedroogde besjes
  • Biologisch
  • 250 gram
  Op voorraad

Gojibessen gezond

Zijn gojibessen gezond? Absoluut! In ons assortiment de gojibessen, gojibessen poeder en gojibessen met rauwe chocola. Naast dat de bessen gezond zijn, ze ook smakelijk! De smaak is een soort van kruising tussen een cranberry en kers. Over of gojibessen gezond en lekker zijn hoef je niet te twijfelen!


Gojibessen kopen

Wil je graag de gojibessen kopen? Bij Spiruella ben je aan het juiste adres! Naast de gojibessen hebben wij ook nog in ons ruime assortiment superfoods als açai bessen en inca bessen. Ook deze bessen zitten vol vitamines en antioxidanten. De inca bes heeft een hoog eiwit gehalte en heeft een volrijke smaak. De gojibessen kunnen verwerkt worden in smoothies, salades of in je yoghurt, maar zijn ook heerlijk om los te eten als snack. Ook kan je thee maken of water mengen van goji voor een smaakvol en gezond drankje. Gemakkelijk goji bessen kopen voor een scherpe prijs kan in de webwinkel van Spiruella!